Autor Cultura
31 Octubre 2013 a 15:00

Sant Martí a Viladecavalls, recuperem les tradicions

El dia 10 es farà l’acte central de la Festa Major d’hivern

Imatge cedida per l'Ajuntament de Viladecavalls

Imatge cedida per l’Ajuntament de Viladecavalls

El diumenge 10 de novembre, en motiu de la Festa Major d’hivern de Viladecavalls, es farà l’acte central: la primera edició de Sant Martí a Viladecavalls, recuperem les tradicions.

S’han organitzat diferents activitats, entre les quals hi haurà una fira gastronòmica amb productes agroalimentaris de qualitat, la matança del porc en directe, amb elaboració d’embotits i productes derivats, i la rostida “a la flama” de dos porcs. A més, a la Sala de Plens de l’Ajuntament es convertirà en l’Aula del gust on es faran tastos guiats amb productes agroalimentaris, singulars i “recuperats” de la comarca del Vallès Occidental.

A part de les activitats gastronòmiques també es farà una Mostra d’oficis antics, amb la presència de ferradors de cavalls i boixets a la Plaça de la Vila. A part, hi hauran les activitats tradicionals de cercavila, concert a càrrec de l’escola de música, missa solemnes i l’espai infantil amb propostes lúdiques per als nens i les nenes.

Switch to mobile version