Autor Entitats
9 Octubre 2013 a 16:00

Terrassa en Òrbita busca connectar R+D amb les empreses

leitat6La segona sessió del cicle “Terrassa en Òrbita”, celebrada a l’Edifici Gaia de la UPC amb el títol “Connectem la innovació” va comptar amb la participació de l’Ajuntament a través de la figura del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado.

Una vintena d’empreses, a més de 16 grups de recerca de la UPC han assistit al centre tecnològic LEITAT, el clúster de fotònica SECPhO i tres empreses spin-off de la UPC. L’objectiu de la jornada era aconseguir connectar tant empreses com els diferents grups de R+D a través d’entrevistes de 15 minuts, propiciant més de 200 interaccions entre la universitat i l’empresa.

Durant la jornada d’avui, la UPC i el Leitat han pogut aportar la seva experiència en el camp de la tecnologia, fent breus presentacions de diferents casos d’èxit d’R+D que s’han dut a terme per la universitat o en centres tecnològics.

“Terrassa en òrbita” és una iniciativa del Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, emmarcada en el festival Terrassa Noves Tendències, i es tracta d’un conjunt d’accions destinades a difondre, visibilitzar i propiciar l’activitat de l’R+D a Terrassa i apropar-los a la ciutadania.

Switch to mobile version