Autor Societat
9 Octubre 2013 a 16:30

Un vehicle queda calcinat a l’Avinguda Vint-i-Dos de Juliol

Cap dels vehicles del voltant s’han vist afectats

Foto: Mercè Folch

Foto: Mercè Folch

Aquesta matinada s’ha trobat un cotxe cremant per dins a l’Avinguda Vint-i-Dos de Juliol. Tres unitats policials han avisat els bombers i Egarvia per enretirar els vehicles que estaven estacionats al voltant del turisme incendiat. Els bombers han pogut extingir el foc, però el cotxe ha quedat completament calcinat, però cap dels que hi havia al voltant han quedat afectats.

Incendi en una residència d’estudiants

Ahir a la nit es va detectar un incendi en una de les habitacions de la residencia d’estudiants del Carrer Miquel Vives, al Cementiri Vell. La causa del foc sembla que va ser per la crema d’una paella. Un dels joves va ser atès per l’ambulància per una possible inhalació de fum, i no va caldre traslladar-lo a cap dependència mèdica. L’habitació no va quedar malmesa pel foc, només hi va haver gran quantitat de fum.

Switch to mobile version