Autor Motor
17 Octubre 2013 a 17:02

World Series by Renault al Circuit de Barcelona-Catalunya

Última prova del calendari

Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

La World Series by Renault arriba a la seva fi. Aquesta setmana ha estat presentada, al  Museu i Centre d’Estudis Dr. Melcior Colet de Barcelona, l’última prova que es disputarà els dies 19 i 20 d’octubre al Circuit de Barcelona-Catalunya.

L’acte va ser presidit per Ivan Tubau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i va comptar amb la presència de Jaume Alguersuari, president d’RPM; Enric Cucurella, vicepresident del RACC; Salvador Servià, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya; i J. Javier Sánchez Oliva, responsable de Comunicació Externa, Màrqueting i Competició de Renault.

Salvador Servià comentava que Les World Series by Renault  porten un promig de 65000 aficionats el cap de setmana. Servià comentava que “estem davant un esdeveniment esportiu impressionant. Em fa il·lusió dir que fem una edició més aquest cap de setmana, però que el 2014 no acollirem aquesta prova”.

Al seu torn, Jaume Alguersuari comentava que “el cap de setmana serà molt emocionant perquè farem un homenatge a la María de Villota davant l’afició i amb els pilots del campionat i l’organització”.

Ivan Tibau feia referència al fet que la prova està promoguda per una empresa catalana.

Algun dels pilots que estaran sobre l’asfalt aquest cap de setmana han explicat les seves sensacions. Així Carlos Sainz explicava que “aquest any és d’aprenentatge, tot i que si el cotxe va bé al Circuit veurem si tenim opcions de podi o, qui sap, si de victòria” mentre que Toni Forné ha dit que “com a esdeveniment esportiu és fantàstic i està molt ben enfocat al públic. Aquesta temporada ha estat de canvi, amb un inici complicat però a la segona part hem pogut anar recuperant i intentarem aconseguir el títol d’Europa de Masters”.

Invitacions

Les invitacions per assistir-hi es poden aconseguir gratuïtament al web del circuit i del certamen.

L’accés a pàdoc i tribunes serà lliure durant tot el cap de setmana així com els espectadors tindran l’oportunitat de realitzar una visita diària al pit-lane.

Switch to mobile version