Autor Triatló - Duatló
9 Octubre 2013 a 10:45

XXV Triatló Internacional Ciutat de Barcelona

 El Natació va participar-hi amb tres triatletes

ClubNatacio Terrassa 650

A la XXV Triatló Internacional Ciutat de Barcelona en la modalitat olímpica celebrada diumenge passat, van participar-hi tres triatletes del CN Terrassa Cicles Morenito que van recórrer els 1500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de cursa a peu dels que constava la prova.

En l’apartat masculí, el millor classificat va ser Xavier Riera, qui va recórrer la distància amb una marca de 2h13’28”, mentre que Xavier Valverde va classificar-se en el lloc 202 amb un temps de 2h19’56”.

Pel que fa a l’apartat femení, l’única representat del club egarenc ,Ariadna Coll, va assolir la 21a plaça, amb un registre de 2h34’39”.

Switch to mobile version