Autor Atletisme
27 Novembre 2013 a 09:05

5a Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

Obertes les inscripcions

4CursaDU

El proper diumenge 15 de desembre, el Club Natació Terrassa, a través de la secció de triatló, organitza el 5è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, prova inclosa en el Circuit Català de Duatló de Muntanya i en la Lliga de Clubs, en el marc del calendari de la Federació Catalana de Triatló.

Tal i com ja va succeir en l’edició anterior, 50 cèntims de l’import de la inscripció de cada participant es destinaran a la Marató de TV3, que enguany va dedicada a les malalties neurodegeneratives.

 La Cursa de Muntanya arrencarà a les 9.00 del matí i constarà de 10  quilòmetres de recorregut per terreny sense asfaltar i que s’endinsarà al Parc Natural de Sant Llorenç.

El Duatló de Muntanya s’iniciarà a les 10.30 hores i està format per un sector de 6 quilòmetres de cursa a peu, un de 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny fent dues voltes a un circuit establert i un altre de 3 quilòmetres finals més de cursa a peu que transcorreran pels camps del voltant de Can Roca.

La sortida i arribada d’ambdues proves, així com l’àrea de transició, estaran ubicades al barri de Can Roca: Carrer de l’Estatut amb Avinguda Lacetània.

Tot els serveis pels corredors es trobaran situats a les instal·lacions del Club Natació Terrassa (dutxes, rentat de bicicletes, etc…)

Al final de la prova tots els participants rebran un gymbag commemoratiu de la cinquena edició i una bossa amb obsequis on destaca una samarreta tècnica de màniga llarga per als participants en la duatló i un buff personalitzat per als participants en la cursa.

D’altra banda, durant tot el matí se servirà xocolatada tant per als participants com per als acompanyants, i es realitzarà un sorteig de material esportiu entre tots els participants

 Les inscripcions a totes dues curses es poden realitzar a la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló, http://www.triatlo.org.

Més informació: http://duatloterrassa.com/

 

 

Switch to mobile version