Autor Cultura
29 Novembre 2013 a 16:36

Actuacions a l’Auditori

Associació Catalana de Trompetistes, Susanna Crespo i Joan Miquel Hernández

screenshot.2

Demà, dissabte 30 de novembre, es farà a l’Auditori el Concert Extraordinari de l’Associació Catalana de Trompetistes, ACAT. L’actuació, feta en el marc del XXVII Cicle de Concerts del Conservatori, comptarà amb Giovanni Hoffer, Jorge Renteria, Sylvain Carboni i Paco Rodríguez com a solistes i Tomàs Grau com a director. El concert començarà a les 19h i l’entrada és lliure.

El diumenge, 1 de desembre, a les 18h de la tarda serà el torn del Cicle Terrassa Lírica amb el concert Clara, Robert i Johannes… una correspondència musical. La soprano, Susanna Crespo Held, i el pianista, Joan Miquel Hernández, faran un repàs a les obres de tres genis musicals: Robert i Clara Schumann i Johannes Brahms. Els tres van mentir una molt bona connexió musical, i quan Robert va morir, Brahms i Clara van mantenir una relació de més de quaranta anys de durada. A més, enguany es commemora el 180 aniversari de la mort de Johannes Brahms. L’entrada al concert té un cost de 10 euros.

Switch to mobile version