Autor Cinema, teatre i televisió
11 Novembre 2013 a 18:00

Aquesta setmana no et perdis…

Les recomanacions de la televisió de la setmana de l’11 de novembre

setmana 11 novembre

Aquest dilluns, 11 de novembre, en el programa de TV3 El Convidat, Albert Om passa el cap de setmana amb Jaume Sisa.

L’amfitrió d’aquesta setmana s’autodefineix com un cantautor galàctic, per tant l’objectiu del convidat serà fer-lo baixar a la Terra per poder-lo conèixer millor. En Jaume Sisa és conegut per moltes cançons, però poca gent el coneix o sap coses d’ell, així doncs, en aquests dos dies que Om està amb ell farà que el coneguem millor.

Jaume Sisa, nascut a Barcelona el 24 de setembre de 1948, és un cantautor que s’autodefineix com a galàctic. Durant la seva etapa de cantant també s’ha fet anomenar sota el sobrenom de Ricardo Solfa. Sisa ha treballat junt amb Dagoll-Dagom, fins que es va recloure a un monestir benedictí uns dies, va ser en aquell instant quan va decidir retirar-se dels escenaris.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dimarts, 12 de novembre, a TV3 no et pots perdre la pel·lícula Salvador Puig Antich.

Estrenada l’any 2006 va tenir una gran acceptació per part de la crítica. Aquesta es veu reflectida en la quantitat de nominacions (11) que va obtenir als premis Goya el mateix any, però per desgracia només en va guanyar un, a millor guió original. En aquesta pel·lícula va ser quan es va descobrir a Daniel Brühl com a actor. Aquí es noten les seves dots interpretatives i la seva capacitat de “camuflar-se” amb l’idioma que sigui

El 2 de març de 1974, Salvador Puig Antich, militant del Moviment Ibèric d’Alliberació, es va convertir en l’últim pres polític executat a Espanya mitjançant el “garrot vil”. En aquesta pel·lícula s’ensenya la seva història i com totes les persones del seu voltant van fer el possible per intentar evitar la seva execució. Basada en fets reals.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dimecres, 13 de novembre, a TV3 estrenen Desclassificats.

És un llargmetratge que ha guanyat 4 premis al WorldFest-Houston, a millor editatge, a millor direcció artística i a millor actriu (Emma Vilarasau) i va aconseguir el Remi Especial del jurat a l’excel·lència creativa.

En aquest “thriller” polític, s’explica la situació d’una prestigiosa periodista que s’enfronta davant el repte més important de la seva carrera: el president del govern s’ha vist involucrat en un afer aberrant i ella l’ha d’entrevistar en directe per televisió per poder descobrir la veritat i així fer-la pública.

Però el secretari de premsa del president no l’hi posarà fàcil i minuts abans de realitzar l’entrevista passarà per una sèrie de paranys que la faran dubtar dels seus principis ètics i professionals.

El seu objectiu es buscar la veritat, però potser, al final del programa el que descobreix no és la veritat del president, sinó una veritat pròpia.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest divendres, 15 de novembre, no et perdis a TV3 “la gran pel·lícula”: Rastre Ocult

L’any 2008 Gregory Hoblit (Fallen, Frequency, Fracture) va estrenar Untraceable (Rastre Ocult), a diferència de les altres pel·lícules i amb una protagonista femenina de categoria (Diane Lane), la seva última pel·lícula no va obtenir una gran acceptació de la crítica.

Aquest llargmetratge de 100 min explica com Jennifer Marsh (Diane Lane), agent especial de l’FBI del departament encarregat de delictes cibernètics, ha de resoldre un cas mai vist: un depredador cibernètic que penja tortures i assassinats a un web que no deixa rastre. El destí de les víctimes depèn del públic: com més visites tingui més ràpid moriran. Aquest joc portarà a Jennifer i al seu equip a actuar contrarellotge per trobar l’assassí.

Cristina Nocete

Switch to mobile version