Autor Cinema, teatre i televisió
25 Novembre 2013 a 17:42

Aquesta setmana no et perdis…

Setmana del 25 de novembre

Imatge del web Cancioneros.com

Imatge del web Cancioneros.com

 

TV3

Aquest dilluns, 25 de novembre, en el programa de TV3 El Convidat, Albert Om passa el cap de setmana amb Josep Maria Mainat.

L’amfitrió d’aquesta setmana és un home que sempre ha treballat en el món de l’espectacle, ja sigui davant o darrere les càmeres. És conegut per ser el ros de la Trinca o per ser un dels empresaris més importants en la indústria de l’espectacle. Aquest cap de setmana Om ha conegut la faceta de Mainat a la Trinca, la seva família i al seu amic i soci, Toni Cruz.

Josep Maria Mainat, nascut a Canet de Mar l’any 1946, és un cantant i productor de televisió conegut per formar part de La Trinca, grup musical humorístic català. Quan el projecte de La Trinca va finalitzar va endinsar-se en el món de la producció televisiva, creant la productora Gestmusic (Operación Triunfo, Ahora Caigo, Atrapa un millón,… ).Actualment treballa com a Director Executiu de la mateixa productora, que actualment pertany a Endemol.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dimarts, 26 de novembre, partit de la Champions League Ajax – Barça.

El Barça juga la tornada amb l’Ajax després de la victòria contra el mateix equip 4-0. Aquest és el penúltim partit de la fase de grups abans de passar a vuitens de final; l’últim serà contra el Celtic l’11 de desembre.

En aquest partit Adriano no podrà participar degut al esquinç que es va fer al partit contra el Granada al Camp Nou.  Gerardo Martino ha anunciat la llista completa dels jugadors:  Pinto, Olazábal, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Pedro, A.Iniesta, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Sergio, A. Song, Sergi Roberto, S. Gómez, Patric, Adama y Dongou

 

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

 

Aquest dimecres, 27 de novembre, El Foraster va a Port de la Selva.

 

Acabat l’estiu el Port de la Selva es redueix a menys de 1000 habitants. Quan els turistes marxen el Port de la Selva sembla un poble totalment diferent, això és el que interessa al Foraster. En aquesta aventura coneixerà en Siset, estimat per tots els veïns i en Jaume, qui té la barca més antiga del Port de la Selva. Es reunirà amb les dones que queden al casal per cosir i xerrar i gràcies a la Maria, selvatana de 93 anys, coneixerà l’essència del mar acompanyant-la al seu passeig diari per mullar-se els peus.

 

En aquest programa en Quim Masferrer, humorista, recórrer pobles amb menys de mil habitants per conèixer a la gent i poder-ne fer un monòleg personalitzat.

 

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

 

Aquest dijous, 28 de novembre, s’estrena La força de la vida.

 

 

Es un programa especial que mostra com s’ha realitzat el CD i del llibre de La Marató 2013.

 

Aquesta nova edició de La Marató anirà dedicada a les malalties neurodegeneratives i es celebrarà el diumenge 15 de desembre. Aquesta no és pas la primera vegada que es tracten malalties del cervell, ja és va dedicar l’any 1996 i al 2005.

Les malalties neurodegeneratives són patologies cròniques i progressives del sistema nerviós central que són causades a la pèrdua contínua de neurones del cervell i la medul·la espinal. Alguns exemples són l’Alzheimer, l’esclerosi múltiple, el Parkinson,…

 

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

 

Aquest divendres, 29 de novembre, a “la gran pel·lícula” s’estrena El Cavaller Fosc, segona part de la saga de Batman dirigida per Christopher Nolan.

 

La versió de Nolan del famós multimilionari que es pren la justícia per la seva mà, ha portat a tots els fans de cap gràcies a la fantàstica adaptació i als efectes utilitzats. El Cavaller Fosc va obtenir, l’any 2008, 8 nominacions als Oscars, dels quals només se’n va endur 2: a millor actor secundari per la interpretació de Joker del difunt Heath Ledger i a millor muntatge de so.

 

Batman torna per lluitar contra el crim de la ciutat de Gotham, amb l’ajuda del tinent Jim Gordon i el Fiscal del districte Harvey Dent. Però en Joker, un tirà que té a tota la ciutat atemoritzada, no els facilitarà la feina.

 

Antena3

Aquesta setmana  el Hormiguero rebrà com a convidats a Peter Vives i Alba Flores (dilluns 25 de novembre), que parlaran de la sèrie d’èxit que protagonitzen “El tiempo entre costuras”; Ryan Reynolds (dimarts 26 de novembre), actor de Hollywood que presentarà els seus futurs projectes; Miguel Ángel Muñoz i Dafne Fernández (dimecres 27 de novembre), parlaran de l’òpera prima de Lucas Figueroa “Viral” de la qual en són protagonistes; i Enrique San Francisco (dijous 28 de novembre), que parlarà de l’obra que està representant al teatre Caser Calderón “Pasen y beban”.

 

La 2

Aquesta dilluns, 25 de novembre, a La 2 s’estrena Flor del desierto.

És una pel·lícula basada en la novel·la de Waris Dirie la qual explica la seva pròpia experiència de quan va fugir del seu país fins a convertir-se en model i ambaixadora especial de les Nacions Unides.

La pel·lícula reflecteix la vida d’una nena somali que fuig a Londres per evitar un matrimoni de conveniència. Allà troba feina com a criada i coneix a un fotògraf, el qual li canviarà la vida. A més aquest film té un rerefons on es denuncia el cruel ritual de l’ablació o també anomenat mutilació femenina.

 Cristina Nocete

Switch to mobile version