Autor Política
16 Novembre 2013 a 11:15

Ballart visita IMAN

Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

Jordi Ballart, Alcalde de Terrassa, va visitar ahir al migdia l’empresa IMAN, líder del sector serveis i inaugurada ara fa vint anys. Durant la visita l’Alcalde va poder trobar-se amb els representants de l’empresa. La trobada s’ha desenvolupat en el marc de les relacions continuades que des del consistori es vol mantenir amb les empreses de la ciutat i el seu voltant i així conèixer des de ben a prop la seva activitat i recollir les seves necessitats.

A la visita també estava el tinent d’Alcaldia de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado, que també ha pogut copsar les necessitats i impressions de l’empresa.

IMAN ofereix des de fa vint anys un servei global vinculat amb el treball temporal, la segureta, la neteja o els serveis auxiliars de recepció, consergeria, formació i outsourcing. Actualment IMAN compta amb cobertura a tot l’àmbit estatal, a més de Françar, Alemanya i Portugal, tot i que l’empresa no descarta expandir-se a encara més indrets, ja que es troba en ple procés de creixement i d’internacionalització.

Switch to mobile version