Autor Ensenyament
7 Novembre 2013 a 12:00

Comencen les activitats multiesportives del Consell Esportiu

Aquest dissabte es farà mini futbol 4×4

Imatge del web del Consell Esportiu de Terrassa

Imatge del web del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa

Aquest dissabte, 9 de novembre, es farà la primera jornada d’esports d’equip del Consell Esportiu en la categoria Multiesportiva, que es dedica al mini futbol 4×4. L’activitat es dirigeix a nois i noies de P5, 1r i 2n de primària. Començarà a les 9h del matí fins les 13h a l’Àrea Olímpica Municipal.

Enguany hi ha 23 equips participants que provenen de diferents escoles de la ciutat. Una de les novetats d’aquest curs és la participació d’un grup únic format per equips de P5. Aquest grup, juntament amb els tres de 1r i 2n de primària, faran 4 jornades de mini futbol, 4 jornades de mini handbol, 4 jornades de mini bàsquet i 4 jornades de voleibol circulator. També realitzaran quatre activitats puntuals: el 17 de novembre el cros escolar a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa; el dia 1 de febrer l’activitat de xap polo al Club Natació Terrassa; el 26 d’abril golf al Camp de Golf Municipal de Matadepera; i el 17 de maig el Junior Touch a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa.

El passat 26 d’octubre ja van participar a la jornada de mini atletisme que es va fer juntament amb els participants de P3, P4 i P5 d’iniciació esportiva.

Switch to mobile version