Autor Economia
4 Novembre 2013 a 11:00

Curs de comunicació per a empreses, autònoms i pimes de Rubí

S’explicarà com aconseguir expressar-se de manera clara i directa

Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

Els dies 5, 8, i 12 de novembre s’impartirà el curs Comunicar amb eficàcia i persuasió, adreçat a persones amb un projecte empresarial a Rubí, autònoms i pimes. Es farà a la Sala de Juntes de l’edifici Rubí Desenvolupament a l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE). Les sessions seran de 9:15h a 13:15h, dirigides per System Institut. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer al web de l’OSE.

L’objectiu d’aquesta càpsula formativa és donar les eines necessàries per aprendre a comunicar de manera clara i directa, amb seguretat i expressar idees davant del públic. Aquesta formació s’inclou en el Paquet de mesures extraordinàries de lluita contra la crisi 2013, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Jornada sobre la organització empresarial

L’OSE ha programat pel dia 7 de novembre una jornada empresarial titulada Reorganitza’t i reorganitza la teva empresa dirigida a empresaris i professionals que vulguin millorar la capacitat d’organització per adaptar-la als nou temps i que se’n vegi beneficiat el negoci. Es farà de 9:30h a 12:30h a l’auditori Rubí+D. Les inscripcions es poden fer al web de l’OSE, on també es pot consultar tota l’oferta formativa d’aquest servei.

La jornada es farà a càrrec de l’expert en gestió d’empreses i psicologia de les organitzacions,  César Llorente. S’exposaran diferents mètodes de motivació i s’aplicaran als casos pràctics de Hackman i Oldman. Llorente també parlarà sobre el mètode de transformació organitzativa Tangram, que ell mateix va crear en base als treballs del psicòleg Paul Watzlawick.

Switch to mobile version