Autor Waterpolo
29 Novembre 2013 a 16:00

El CN Terrassa de waterpolo rebrà demà el Canoe

Intentaran aconseguir la sisena victòria consecutiva

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

A la setena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor el sènior masculí del CN Terrassa rebrà el Real Canoe NC demà a les 18h per intentar assolir la sisena victòria consecutiva. Els de Dani Nart són tercers, amb quinze punts, i rebran a casa els cinquens, amb deu punts.

El tècnic local haurà d’afrontar el partit sense Jordi Pérez, que arrossega molèsties a l’espatlla dreta. Ha comentat la dificultat del matx: “ens enfrontem a un contrincant de la zona alta de la taula. Serà, sens dubte un partit molt més exigent que els anteriors contra el Navarra i l’Helios”. Nart també ha comentat que s’haurà de pujar el nivell d’efectivitat, “no hem patit, però és evident que els xocs igualats es resolen sovint per detalls, de manera que haurem d’estar més encertats a l’hora de finalitzar els nostres atacs”.

L’entrenador també ha comentat la perillositat del Canoe, que ha guanyat nou dels deu punts que té en encontres com a visitant, “aquest balanç és un toc més d’alerta”. També ha explicat que els jugadors del Canoe són “molt joves però amb molt talent, que han estat i són internacionals en categories inferiors” i és per això que Nart ha assenyalat que l’equip “capta els millors waterpolistes de fora de Catalunya”.

L’equip de Javier Cáceres, segons ha dit el tècnic terrassenc, recull les qualitats típiques d’un equip madrileny: “el caràcter i l’esperit competitiu” i els ha descrit com un conjunt “molt ordenat, que compta amb diversos jugadors desequilibrants en la línia de dos metres tot i no ser boies específics”. Nart ha destacat tres noms propis: Alberto Barroso, canoner amb 21 dianes aquesta temporada; Mario García “l’ànima de l’equip, un waterpolista molt versàtil”; i Alejandro Bustos, de setze anys, que “té un paper determinant dins del grup”.

Switch to mobile version