Autor Natació
4 Novembre 2013 a 18:03

El CN Terrassa es va imposar al Sant Andreu amb un esplèndid últim quart

El Natació està a la cinquena posició de la taula

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

 

CN Terrassa 13 – 6 CN Sant Andreu

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (2), Mora (1), Alarcón (1), Ó. Aguilar, Blánquez, Carrillo (4), Alcaide (1), Pérez (1), Gallego (3), Galeev, Araujo, Prieto.

CN Sant Andreu: Santis, Venteo, Jackson, Gorría, Hernández, Trilles (1), Esteller (3), Tenzera, Brugué (1), Gracia, Escarré, Bruder (1), Lenard.

Àrbitres: Teixidó i Baños.

Marcador:

1º Part

1-0, 1-1.

2º Part

2-1, 3-1, 3-2.

3º Part

3-3, 4-3, 5-3, 5-4, 6-4, 7-4, 7-5, 8-5.

4º Part

9-5, 10-5, 11-5, 12-5, 12-6, 13-6

Crònica

En la tercera jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor masculina de waterpolo, el CN Terrassa es va imposar 13-6 contra el CN Sant Andreu, aconseguint així la cinquena posició a la taula amb sis punts.

Alcaide va estrenar el marcador pel CN Terrassa, quan s’havia jugat un minut de partit, des de la boia. Els visitants van empatar de seguida amb una acció de Trilles. L’atac dels dos equips va quedat frenat per les bones accions en defensa i les aturades dels dos porters. Quan s’havien disputat 5 minuts, Óscar Aguilar va ser expulsat per protestar una decisió arbitral. La primera part va acabar amb l’empat 1-1.

El segon quart va començar amb un contraatac d’Iñaki Aguilar des de la porteria que va permetre a Sergi Mora anotar el 2-1. Iván Gallego va ser objecte de penal que va transformar Carrillo. El Sant Andreu va aconseguir retallar distàncies amb el contraatac d’Esteller just abans del descans (3-2).

A la represa, el matx es va decantar cap al CN Terrassa, no sense abans veure la jugada de Bruder que va empatar 2-2 amb un llançament exterior al límit de la possessió. Carrillo va marcar un nou penal que van fer sobre Alcaide. El 5-3 es va instaurar gràcies al sabadellenc Santis en una jugada amb un home de més. Esteller també va marcar de penal i els egarencs van saber reaccionar amb dos gols d’Iván Gallego. La diferència de tres gols del Natació es va mantenir, tot i l’acció de Brugué a falta de vuit minuts (8-5).

En l’últim quart, en quatre minuts es va aconseguir un parcial de 4-0, iniciat amb l’encert de Serra quan va aprofitar una errada defensiva dels visitants. El 10-5 el va aconseguir Alarcón en una situació de superioritat numèrica. Carrillo, amb un tir esplèndid, i Jordi Pérez, en un contracop, van enfilar el marcador fins el 12-5. Esteller va aconseguir retallar les distàncies, però Serra va repetir a porta per situar el 13-6 definitiu.

El proper dissabte el CN Terrassa visitarà la Nova Escullera per jugar contra el CN Barcelona a la quarta jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El partit començarà a les 13h.

Switch to mobile version