Autor Waterpolo
12 Novembre 2013 a 10:00

El CN Terrassa guanya el Barcelona amb un bon parcial de 0-4 en el segon quart

És la tercera victòria consecutiva dels egarencs

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

 

CN Barcelona 8 – 12 CN Terrassa

CN Barcelona: Expósito, Pirela (1), Segurana (1), Fernández, Tardio, Cánovas (2), Gasulla, Serrano, Flores (1), Padilha (1), Bofill (1), De Toro (1), Chiner.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Mora (2), Alarcón (1), Ó. Aguilar (2), Blánquez, Carrillo (3), Alcaide (1), Pérez (1), Gallego (2), Galeev, Araujo, Prieto.

Àrbitres: Torres i Sánchez.

Marcador

1º Part

1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3, 4-4.

2º Part

4-5, 4-6, 4-7, 4-8.

3º Part

4-9, 5-9.

4º Part

6-9, 6-10, 6-11, 6-12, 7-12, 8-12.

Crònica

En la quarta jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor masculina de waterpolo el CN Terrassa va saber treure profit, com a visitant, de l’encontre amb el CN Barcelona amb un resultat de 8-12. El conjunt de Dani Nart va saber marcar el ritme del partit en el segon quart, quan van aconseguir un parcial de 0-4.

El primer quart va ser bastant equilibrat, amb anada i tornada de gols per part dels dos equips. Va encetar el marcador Pirela al minut u de joc amb una bona acció des de la boia. El Natació va reaccionar de seguida amb una bona jugada, també des de la boia, d’Alcaide que va suposar penal; el va transformar Carrillo. El segon gol dels terrassencs va ser d’Iván Gallego amb un revers des de la línia de dos metres. Els de Barcelona va reaccionar a l’instant i van situar al marcador el 2-2 gràcies a la jugada de Cánovas, en una situació de superioritat. L’intercanvi de gols va seguir fins al final del primer quart. Per part del Natació van marcar Alarcón i Iván Gallego, i del CN Barcelona van marcar Cánovas i Bofill, establint d’aquesta manera el 4-4.

En el segon quart el Natació va sortir a per totes i van aconseguir encadenar un parcial de 0-4. A meitat del quart, Jordi Pérez, en superioritat numèrica, va situar el cinquè gol pels terrassencs. Dos minuts més tard, Sergi Mora va enviar a la xarxa una gran vaselina. El CN Terrassa va fer dos gols més de Carrillo: el primer de penal i el segon en una transició ràpida que va rematar des de la línia de dos metres. El marcador dels barcelonins no es va moure en tot el quart i es va arribar al descans 4-8.

A la represa el CN Barcelona va intentar crear perill situant dos homes a la boia per canviar el curs del partit, però la tàctica no va obtenir resultat. A la meitat del tercer període Alcaide va transformar el novè gol en recollir un refús d’Expósito. Al tram final d’aquesta part, els barcelonins van reaccionar i Flores va marcar el 5-9.

Ja en el darrer quart, Padhilla va intentar retallar distàncies  aprofitant la situació en home de més i va poder fer el 6-9. Després d’aquesta jugada local, els terrassencs van encadenar un nou parcial positiu de 0-3 en tres minuts. Els gols els van fer Mora i Óscar Aguilar, aquest segon en va fer dos, per situar el 6-12. Els locals van marcar dos gols finals que no van servir per atrapar els terrassencs. De Toro i Segurana van transformar el marcador en el 8-12 final.

Aquesta és la tercera victòria consecutiva dels egarencs, que pugen al quart lloc de la classificació amb nou punts. El proper dissabte el CN Terrassa rebrà el WP Navarra en la cinquena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx començarà a les 18h a l’Àrea Olímpica.

Switch to mobile version