Autor Motor
4 Novembre 2013 a 16:45

El motor respira amb una pujada del 32% aquest octubre a Catalunya

Imatge d'arxiu

Imatge d’arxiu

Els concessionaris de cotxes de la comarca respiren alleugerits desprès de la inesperada  remuntada de les vendes i matriculacions, que han superat el 34% d’augment a a CAtalunya  i que han suposat una venda de 10.947 vehicles durant el passat mes d’octubre.

Segons dades dels fabricants, aquestes xifres assolides fan sortir dels números negatius al sector (+4,7% anual a Catalunya), que portava mesos estancat i recuperen el pols de la indústria, que viu esperançada l’arribada d’un nou pla PIVE.  La patronal vincula aquest increment de vendes al bon comportament dels plans renove i al increment espectacular de les compres de particulars, que han vist incrementades les vendes en més d’un 60%.

Entre les marques més venudes, figuren Volswagen, amb un volum de 5.711 cotxes, mentre que el model més demandat ha estat el Renault Mégane. No totes  totes les marques han pujat durant aquest mes, i en la banda de pèrdues es situen  Citroën (-12%), Ford (-11,5%) Audi (-1,6%) Toyota (-41%) i Nissan (-4,2%) segons dades de la patronal.

Switch to mobile version