Autor Waterpolo
15 Novembre 2013 a 16:40

El Natació amb l’objectiu de seguir sumant

CN Terrassa –  WP Navarra

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa Terrassa

 

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa rebrà demà el WP Navarra (18.00h) en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor.

Quart amb nou punts, el conjunt de Dani Nart buscarà la quarta victòria consecutiva davant un rival que ha perdut potencial respecte la temporada passada per motius econòmics. Actualment l’equip de Manel Silvestre és novè amb només una victòria.

 Els egarencs afronten el partit amb la baixa de Xavi Serra amb un esquinç al colze i amb Abraham Alcaide que no estarà al cent per cent.

La dada positiva és que recupera a David González després de l’esquinç al colze que arrossegava.

L’entrenador egarenc considera que el matx de demà no es pot escapar ja que  “sobre el paper, som favorits. Jugant a casa, és una ocasió propícia per acumular el quart triomf seguit”. Al marge del resultat, Nart insisteix en la necessitat de “sortir reforçats de cada partit que afrontem a nivell de sensacions, tant individuals de cada jugador com col·lectives. Cal que siguem capaços de mostrar un joc cada cop millor”. Nart creu que s’ha de millorar el replegament defensiu, un dels aspectes que vas mancar en l’últim partit

 El tècnic egarenc descriu al rival com “molt disciplinat i treballador” i que “pot posar-te en dificultats si està a dins de partit, si manté l’esperança, ja que es motiven molt en competició”. Pel tècnic serà clau obrir escletxa ben aviat en el marcador, ja que Manel Silvestre sap mantenir la tensió de l’equip en tot moment.

 A causa de la retallada en les subvencions, el navarresos han patit una importamt renovació de jugadors. En aquest sentit ha perdut jugadors tan importants com Yuri Biart, Andrei Iosep o Albert Munárriz, i ha incorporat dos australians “de qualitat” com el porter Edward Slade i Daniel Lawrence.

Switch to mobile version