Autor Waterpolo
8 Novembre 2013 a 15:17

El Natació buscarà la tercera victòria consecutiva enfront el CN Barcelona

Demà a les 13 h a la Nova Escullera

Imatge d'arxiu cedida pel CN Terrassa

Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

El CN Barcelona serà el rival de demà a les 13h del sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa. Serà a la Nova Escullera en la quarta jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor

 Els egarencs, que són cinquens amb sis punts, intentarà assolir el tercer partit consecutiu davant un rival que s’ha afeblit considerablement respecte a temporades anteriors. Els de Toni Esteller ocupen el setè lloc amb tres punt.

 L’entrenador egarenc, que afronta el matx amb la baixa de David González que segueix recuperant-se d’un esquinç al colze dret reconeix la condició de favorits. “No se’ns haurien d’escapar els tres punts. Com sempre, caldrà esforçar-se i jugar amb l’actitud adequada, però, sobre el paper, som superiors”. Després de dues victòries seguides, Nart entén que l’equip “està fent un saltet endavant cada setmana”, tot i que encara està “en procés de construcció i d’ajustament ”.

El conjunt barceloní, amb una reestructuració profunda per motius econòmics, té com a objectiu la permanència. El seu tècnic egarenc ha comentat que “mantenen la seva filosofia de joc, basada en les transicions ràpides i els contracops, amb boies que es col·loquen de seguida a la línia de dos metres, però han perdut les individualitats que resolien, els jugadors desequilibrants”.

 Waterpolistes com Dani Sullà, Joel Esteller, Mate Balatoni i Dani Cèrcols han estat substituïts per jugadors joves amb poca experiència a Divisió d’Honor d’entre els que Nart destaca el defensor de boia sevillà Miguel de Toro i l’exjugador de l’Atlètic-Barceloneta Víctor Flores. El Barcelona 2013-2014 també compta amb un jugador format a les categories inferiors del CN Terrassa, Pep Aguilella.

Switch to mobile version