Autor Política
25 Novembre 2013 a 17:15

El PP de Terrassa presentarà dues propostes al proper Ple municipal

Rebutgen un suposat ús partidista del Visquem Terrassa i del Saló de Plens

Imatge del web PP Terrassa

Imatge del web PP Terrassa

El PP de Terrassa presentarà dues propostes al proper Ple Municipal de l’Ajuntament, una en relació a la revista Visquem Terrassa i l’altra sobre el cessió de la Sala de Plens a entitats o organitzacions alienes als partits polítics.

La primera, gira entorn a una queixa que va emetre el grup municipal on denunciava que la revista Visquem Terrassa s’havia utilitzat amb finalitats partidistes en un dels seus articles, en el qual es parlava sobre l’aprovació provisional de les ordenances fiscals pel 2014. Els populars han comunicat que la revista va tenir un cost de 84.000 euros l’any 2012 i denuncien que és una publicació al servei dels ciutadans i ciutadanes de Terrassa, no als grups polítics de l’equip del govern, PSC i ICV-EUiA. El PP i l’equip de govern van fer una reunió el passat divendres, però, segons creuen els populars, la reunió va ser infructuosa. A més, també reclamen que el cost de la publicació es redueixi o s’elimini en el cas que, segons ha dit el partit, hi hagi una orientació política.

És per aquests raons que el PP de Terrassa demana que es redueixi un 70% la partida pressupostària de la publicació i l’estalvi es destini a recursos per millorar les polítiques de serveis socials. Alhora demanen que es fixi un control tècnic de la revista per garantir-ne la neutralitat i pluralitat i, si els dos punts no arribessin a bon port, que se suprimís la revista.

D’altra banda, la segona proposta del Partit Popular ha estat motivada per la presència el dia 14 de novembre a la nit al Saló de Plens de l’Ajuntament de manifestants contra la reforma de l’Administració Local que va impulsar el Govern central. El PP es queixa que l’Ajuntament cedís aquest espai en concret al grup de manifestants i ho han qualificat d’”ocupació”. Reclamen que el Saló de Plens no s’utilitzi amb finalitats partidistes d’acord amb l’orientació del govern municipal.

És per això, que el PP demanen que es redacti un Reglament sobre l’Ús del Saló de Plens de l’Ajuntament de Terrassa, així com de la corresponent ordenança fiscal, si fos el cas.

Switch to mobile version