Autor Waterpolo
22 Novembre 2013 a 17:00

El waterpolo femení del CN Terrassa a per totes contra el WP 98 02 navarrès

El partit es jugarà demà a les 17h

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

Demà, a les 17h, el sènior femení de waterpolo del CN Terrassa jugarà com a visitant a casa del WP 98 02 navarrès en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. L’equip de Xavi Pérez encara aquest matx contra un rival directe que és cuer: no ha sumat cap punt. Les de Terrassa són vuitenes a la classificació amb cinc punts.

El tècnic local ha dit que al matx de demà l’objectiu principal és “sumar els tres punts”, sobretot després del partit de la jornada passada conta l’EW Zaragoza, ja que van empatar a casa després d’un arbitratge dubtós. Pérez ha dit que “la lectura, actuació arbitral al marge, és positiva. Vam poder guanyar un partit en què vam anar a remolc durant molts minuts”. L’entrenador considera que aquest nou partit ha de ser un estímul per les jugadores i ha anunciat que “m’han transmès moltes ganes de jugar i guanyar durant tota la setmana”.

Tot i així, l’entrenador ha assenyalat que aquest nou partit “és un desplaçament farragós i el públic està molt a sobre, cosa que crea un ambient especial”. Segons el tècnic, l’equip navarrès “està en construcció” ja que “té una plantilla jove i, després de perdre les jugadores estrangeres, ha apostat per la base. Crec que anirà a més durant la temporada”. D’aquesta plantilla, Xavi Pérez ha assenyalat a Maialen Ona i Naia Begoña com a “waterpolistes que cal vigilar”.

Switch to mobile version