Autor Economia
26 Novembre 2013 a 10:15

Jornada sobre fonts de finançament empresarial i noves tecnologies

Es farà dijous al Qu4drant.0

cartell orbital 40 amb marges

Aquest dijous, 28 de novembre, es durà a terme al Qu4drant.0 la jornada Fonts de finançament per a la millora tècnica i tecnològica de les empreses. L’objectiu d’aquesta jornada informativa és oferir assessorament a les empreses innovadores, de qualsevol sector, que vulguin invertir en les noves tecnologies. L’activitat ha estat organitzada pel Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, i la consultoria Leadertecna Ingenieros.

Els ponents que assistiran a la jornada tractaran temes com ara el marc legal empresarial o els avantatges fiscals per invertir en R+D+I, entre d’altres. Els especialistes que intervindran són José Mª Pelaez, Subdirector General de Foment de la Innovació Empresarial del Ministeri d’Economia i Competitivitat; Salvador Gallarte, gerent de Leadertecna Ingenieros; Raquel García, directora comercial R+D+I de EQA Espanya; Paqui Giménez, Auditora en cap delegada Levante de EQA Espanya; i Rafael González, director de Zona Catalunya Leadertecna Ingenieros.

Les activitats començaran a les 10h del dijous amb un acte de benvinguda institucional. Les  ponències començaran a les 11:15h amb una durada aproximada de mitja hora cada una. La primera la farà Rafael González, titulada És innovadora la teva empresa? Repassant el concepte d’innovació.

A les 11:30h tindrà lloc la segona ponència a càrrec de Salvador Gallarte sota el nom Novetats en el finançament de la R+D+I. Incentius Fiscals per a la Innovació Empresarial. Cas pràctic: Simulació de rendiments financers de la R+D+I.

La següent serà a les 12h i tractarà sobre Certificació de projectes I+D. Patent Box. Certificació de sistemes de gestió I+D+I, a càrrec de Raquel García i Paqui Giménez.

A les 12:30h es farà un descans de vint minuts i a les 12:50h començarà l’última ponència, que durarà una hora, feta per José Mª Pelaez titulada Informes motivats per a deduccions fiscals per activitats de R+D+I. Compra pública Innovadora. Patent Box. Nova llei de l’Emprenedor. A les 13:50h es farà el col·loqui i tancament de la jornada.

L’assistència és gratuïta, però l’aforament limitat. Les places es reservaran segons ordre d’inscripció, que es pot fer enviant un correu electrònic a orbital40@terrassa.cat indicant-ne el nom, empresa, càrrec i telèfon de contacte.

Switch to mobile version