Autor Política
16 Novembre 2013 a 08:58

Josep Rull: “L’últim nº del Visquem Terrassa estava escrit abans del debat i la discussió de les Ordenances”

També diu que les paraules de l’ alcalde i els fets es contradiuen

Foto: Joan Murcia

Foto: Joan Murcia

Ahir al matí, un Josep Rull enfadat, va citar als medis de comunicació per fer-nos saber que l’actual actitud de l’alcalde respecta a l’oposició es intolerant.

Va posar com exemple el últim nº del Visquem Terrassa que parla de les Ordenances del proper 2014 i que, segons paraules d’ell, estava escrit abans del debat i discussió en Comissió.

Explicà que l’últim dia per entregar l’oposició els articles a publicar en aquest nº del Visquem va ser el 24 d’Octubre, la última reunió de la Comissió  el 27 i el Ple el 31 però que, no obstant, aquesta edició ja parla de les Ordenances com si estiguessin aprovades en el que considera, es un gran menyspreu cap el debat polític i l’oposició ja que, a més a més, invalida a l’oposició la possibilitat de rebatre’ls.

Abans de donar la paraula a Mariona Vigués, Josep Rull va comentar que mentrestant  l’alcalde parla de compromís de transparència, diàleg i radicalitat democràtica, els fets el desautoritzen i, aprofitant l’estructura  de l’ Ajuntament,  ha començat una campanya de màrqueting a favor de la seva persona.

Mariona Vigués ha pres a continuació la paraula per donar dades del que costa a la Ciutat l’edició del Visquem Terrassa.

Ha explicat que, de moment, s’han editat 5 nº aquest any i, suposa que, abans d’acabar-lo, se’n publicarà un 6è. Si es així, imprimir el Visquem (80.000 exemplars per edició) haurà costat 71.268 euros i sumant-li la seva distribució, 87.395 euros a part de la feina que realitza el personal del servei de premsa de l’Ajuntament.

I diu, tot aixó només per augmentar la campanya de màrqueting de l’alcalde que, en els 5 nº publicats des de que es alcalde ha sortir més vegades fotografiat a la revista que el seu predecessor en els 10 nº anteriors i, també vol fer notar que els regidors del partit que dona suport  a l’equip de govern o, directament no surten o si ho fan  es de forma molt minsa.

També comentà que mai hi ha cap referència a la posició de l’oposició

Va voler deixar  clar que CiU sempre ha tingut mà estesa per col·laborar i pactar amb l’equip de govern en els grans pactes de ciutat però que sempre es troben que, al final l’equip de govern canvia  de posició i es fà enrera

Per tancar l’acte, el Sr Rull va comentar que en moments de crisi com els actuals, hauria d’haver-hi un nivell d’unitat que, amb aquest equip de govern, es impossible aconseguir per culpa de “la promoció electoral” que es fa l’alcalde

També va fer saber que, en el proper Ple, demanaran que el Visquem Terrassa es deixi d’editar ja que la finalitat d’informar no la compleix i només s’ha convertit en un altra medi de promoció de l’alcalde i, en moments de crisi i necessitats financeres de l’Ajuntament, no es pot permetre la despesa i menys quan a la Ciutat hi ha altres medis de comunicació que compleixen la funció.

Switch to mobile version