Autor Societat
7 Novembre 2013 a 17:45

La Ronda de Ponent tallada durant 8 dies

Reparacions en una canonada d’aigua

Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

El tram de la ronda de ponent que va del carrer d’Orà fins el carrer del Doctor Fleming es tallarà demà la trànsit en sentit nord per les obres de reparació d’una canonada d’aigua. Els treballs, que anirà a càrrec de la Mina Pública d’Aigües de Terrassa, obligarà a tallar-la fins el proper divendres.

El trànsit es desviarà en sentit nord pel passeig 22 de juliol fins el pont de Vacarisses i el carrer del Doctor Fleming, per on  s’accedeix de nou a la ronda. El trànsit en sentit sud no patirà afectacions pel que es podrà circular amb normalitat.

L’accés a Can Boada des de Can Boadi del Pi s’haurà de realitzar pel pont de l’avinguda de Can Boada del Pi, ja que l’altre pont, el de Can Gonteres també es tallarà al trànsit.

El tall de trànsit tindrà afectació sobre la línia L12 dels autobusos urbans. Durant el tall, els autobusos d’aquesta línia que pugen per la Rambla d’Ègara i giren a l’esquerra pel passeig 22 de juliol i després accedeixen a Can Boada del Pi pel carrer del doctor Fleming i pont de Vacarisses hauran de continuar per ronda de Ponent, avinguda de Can Boada del Pi i camí de Can Boada fins reprendre el seu itinerari habitual cap a Can Gonteres.

Switch to mobile version