Autor Societat
7 Novembre 2013 a 17:15

L’Ajuntament ofereix dues sessions d’iniciació a l’educació i socialització de gossos

Es faran els dies 9 i 16 de novembre

Imatge del web Wikimedia Commons

Imatge del web Wikimedia Commons

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD) i el Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa han organitzat unes sessions d’iniciació a l’educació i la socialització de gossos, de forma gratuïta. Les persones que siguin propietàries de gossos censats al Registre Municipal d’Animals de Companyia de Terrassa podran fer aquestes sessions els dissabtes 9 i 16 de novembre a les instal·lacions del CAAD (camí de Can Coniller, 30) de les 11h a les 12h.

Les dues sessions seran pràctiques i es donaran als propietaris pautes i tècniques per ensinistrar les mascotes i ajudar a la seva socialització. Els gossos aprendran a passejar sense tibar la corretja i a conviure tranquil·lament amb les persones i amb altres animals.

L’Ajuntament vol que els gossos rebin l’educació necessària per conviure harmoniosament amb els propietaris. La majoria de gossos són animals de companyia que conviuen amb les persones als nuclis urbans, i per això des del consistori es vol que tinguin un bon comportament d’acord amb unes normes socials i cíviques per evitar problemes i possibles abandonaments.

Per assistir al curs o consultar més informació es pot trucar al telèfon de l’Ajuntament de Terrassa, 93 739 70 00, demanant per Protecció de la Salut del Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Switch to mobile version