Autor Societat
30 Novembre 2013 a 09:00

L’ETSEIAT programa activitats solidàries en motiu de la Marató de TV3

Es dirigeixen als alumnes d’institut

logo etseiat

Els estudiants de l’ETSEIAT (Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa) han organitzat una sèrie de tallers i activitats solidàries que es faran durant la setmana del 9 al 15 de desembre en motiu de la Marató de TV3.

El dilluns dia 9 es faran activitats amb Dismifísics Terrassa, Terrassencs Disminuïts Físics Associats. Durant el dimarts 10 es faran diverses visites a l’ETSEIAT per part de diferents instituts de la ciutat, que podran veure els departaments presents a l’escola. La visita costarà 2 euros per persona, fons que es destinaran a col·laborar amb la Marató de TV3, i s’hi oferirà esmorzar als participants.

Amb les visites es realitzaran diferents tallers a cada departament. Al Departament de Mecànica de Fluids es farà una introducció a la mecànica de fluids i un passeig pel laboratori; a l’Àrea aeroespacial es farà una introducció al món de les aeronaus i un experiment amb un càmera d’alta velocitat; al Departament de ciència dels materials es faran assajos de tracció amb diversos materials al Laboratori de Plàstic; en el Departament d’Estadística es faran activitats de probabilitat en els jocs d’atzar; al Departament de Mecànica s’hi farà una introducció al control de vibració d’estructures per evitar una falla estructural; a la zona de Projectes s’impartirà una petita conferència sobre projectes desenvolupats a l’ETSEIAT on s’hi denotarà la importància que té a nivell interestatal; per últim, al Projecte WeCopter es farà una petita explicació del projecte i un taller sobre vol d’helicòpters.

El dimecres 11 es farà un concert i botifarrada popular al pati de l’ETSEIAT de les 12h i fins les 15h. El dijous tindrà lloc una sessió 24h de cinema de l’ETSEIAT i divendres es farà un esmorzar popular per a tots els estudiants i visitants.

Les activitats s’han fet amb la col·laboració d’AEROFESTA, Bergants de Terrassa, Euroavia, Trencalós, WeCopter, UASL, TRT, NESLAB i LLOP.

Switch to mobile version