Autor Economia
26 Novembre 2013 a 14:00

Neix l’empresa Estratègia Creativa 3 per fomentar la cooperació i la col•laboració

La formen tres empreses terrassenques

Imatge cedida per Estratègia Creativa 3

Imatge cedida per Estratègia Creativa 3

Tres empreses terrassenques, Co-empren, Creat360 i Webs Catalunya, han creat l’Estratègia Creativa 3 amb l’objectiu d’oferir estratègies creatives per millorar el creixement i les oportunitats de negoci de persones, empreses i institucions.

Sota el lema Sumar per multiplicar, els reptes d’aquesta empresa passen per vendre més, reduir costos i fidelitzar els clients a través de la cooperació, la col·laboració i el fet de compartir. D’aquesta manera s’incentiva el talent i l’accés a noves oportunitats.

Teia Guix, directora de Co-empren, especialitzada en col·laboració empresarial creativa i emprenedoria ha afirmat que “avui la cooperació és una eina estratègica per assolir reptes que individualment les empreses no es podrien ni plantejar.  Manca coneixement i hàbits de les possibilitats reals de com cooperar eficientment”.

Santi Rius, director de Creat360 és especialista en networking, creativitat i assessor de màrqueting digital, i ha considerat que “el nostre enfocament està clarament dirigit a l’estratègia i la gestió, per tal d’aportar solucions creatives que ajudin a les empreses a créixer i diversificar els seus mercats, mitjançant l’ús de les eines 2.0 o la internacionalització”.

Otger Espinet, director de Webs Catalunya, ha acabat dient que “fer webs, accions de màrqueting per internet, xarxes socials, etc. són serveis que avui tothom pot trobar, però adaptar aquestes accions a les necessitats reals dels clients d’una forma creativa, és el que demana el mercat”.

Es pot consultar més informació al web www.estrategiacreativa3.com.

Switch to mobile version