Autor Breus
25 Novembre 2013 a 15:50

Nou butlletí (setmana del 18 de novembre)

Arriba un nou butlletí del Terrassa Informa amb les millors notícies d’aquesta setmana que hem deixat enrere.

Aquesta setmana en el butlletí destaquem l’actuació dels Minyons en la seva Diada amb la consecució d’un castell de Gamma extra tot i que no van poder descarregar-lo i la visita del Conseller Vila per parlar amb els alcaldes del Vallès en referència l tema del Quart Cinturó.

En ensenyament destaca l’acte de graduació d’alumnes de màsters i postgraus de l’Euncet mentre que en política destaca l’acte de  Coscubiela al Centre Cívic Francesc Macià i que va reunir a més de 150 persones així com les Dones amb Iniciativa contra la violència masclista.

A Rubí la setmana ha destacat per la presentació del projecte Rubí Brilla tant al Samrt Congress com al “1er encuentro estatal de municipios del Bien Común” i la crida de l’alcaldessa, Carme Garcia Lores, a la participació en el Cinquè Gran Recapte d’aliments. En esports hem destacat la convocatòria d’Albert Puig al Campionat d’Europa de piscina curta.

Llegir el butlletí

Subscriure’m

Switch to mobile version