Autor Breus
11 Novembre 2013 a 16:26

Nou butlletí (setmana del 4 de novembre)

Arriba un nou butlletí del Terrassa Informa amb les millors notícies d’aquesta setmana que hem deixat enrere.

Aquesta setmana destaquem l’entrevista realitzada a Manel Pérez, regidor d’ICV a l’Ajuntament de Terrassa, qui va compartir uns minuts amb nosaltres. D’altra banda també destaquem lea primera jornada “Gent gran i crisi” que organitzarà Els amics de la Gent Gran el proper 13 de novembre.

En l’apartat d’economia us portem la baixada de tipus d’interès del BCE per por a la inflació i pel que fa a l’ensenyament les estratègies coemrcials que l’Euncet ensenya als empresaris. Pel que fa a la cultura, els Minyons de Terrassa afronten els últims assaigs abans d’afrontar la seva Diada d’aquest diumenge.

També destaquem el tancament de farmàcies per l’endarreriment de 4 mesos dels pagaments i pel que fa a la política, la denúncia de l’exalcalde de Viladecavalls per la “matança del porc” de Viladecavalls que havia estat anunciada pel consistori de Viladecavalls i que posteriorment va rectificar i la campanya del PSC “Rajoy menteix i retalla“. Les obres de perllongament del FGC és l’últim tema que us mostrem al butlletí.

A més les habituals seccions del poema, de l’acudit i del cinema el completen.

 

Llegir el butlletí

Subscriure’m

Switch to mobile version