Autor Breus
7 Novembre 2013 a 15:21

Persona morta a l’interior del seu pis

Feia una setmana que no es veia la víctima

Ahir a la tarda la policia va rebre una trucada d’una veïna del Carrer de la Mare de Déu de l’Esperança informant que feia més d’una setmana que no veia el seu veí, ni al carrer ni al bar que acostumava a freqüentar. Quan la policia va arribar i la persona no responia a l’interior del pis, van trucar la Mútua i l’Hospital per saber si la persona es trobava ingressada, però no ho estava. A la porta de la vivenda se sentia una forta olor. La veïna que va trucar va informar que la persona no tenia família, així que la policia i dos veïns van signar una acta per poder obrir la porta del pis amb les claus que tenia la veïna que havia trucat. Al entrar, van trobar la persona morta, estirada al terra de l’habitació, sense roba i amb la televisió encesa. Amb la inspecció ocular es va decretar que no hi havia signes de violència visible, així que es van avisar finalment als Mossos d’Esquadra.

Switch to mobile version