Autor Breus
15 Novembre 2013 a 11:30

Presentació del projecte Smart Energy

S’hi inclouen accions per millorar l’eficiència i l’estalvi energètic

Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa va presentar ahir de manera pública el projecte Smart Energy, en el qual s’hi inclouen diverses actuacions referents a la millora de l’eficiència i l’estalvi energètic. Aquestes actuacions s’aplicaran en l’enllumenat públic i el consum elèctric que fan edificis i autobusos municipals per reduir-ne l’emissió de diòxid de carboni, a més de posicionar la ciutat com a capdavantera en l’ús de tecnologies dirigides a la gestió intel·ligent.

La Direcció General de la Comissió Europea ha aprovat una primera partida d’assistència tècnica de prop de 700.000 euros. L’acte es va fer a la plaça del Vapor Ventalló, un dels punts del centre de la ciutat on s’hi ha instal·lat llums LEDs com a prova pilot d’estalvi energètic. En l’acte hi van ser presents l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; la regidora de Mediambient i Sostenibilitat, Eva Herrero; la tinenta d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori, Carme Labòria; i el regidor de Presidència, Juan Antonio Gallardo.

Switch to mobile version