Autor Societat
25 Novembre 2013 a 16:30

Una baralla acaba amb tres detinguts i dos porters de discoteca ferits

Havien amenaçat els porters amb una navalla i un pal

vehiclespolicia1_webAjuntament

La matinada d’ahir es va produir una baralla al carrer del Duero. Una dotació policial que estava patrullant per la zona va veure dos porters de discoteca que perseguien tres persones. Els porters van explicar a la policia que els havien agredit i amenaçat amb una navalla i un pal. La patrulla policial va demanar reforç a altres dotacions i un d’elles va trobar un dels agressors corrents per carrer de Santa Marta i els altres dos al carrer del Duero. Una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques va atendre els dos porters: un d’ells tenia ferides al cap i l’altre al braç. Els tres agressors van ser detinguts com a autors d’un delicte d’amenaces i un delicte de lesions. Es van traslladar els tres detinguts a Mútua de Terrassa i es van aplicar les diligències corresponents.

Cau un tros de façana a terra

Ahir al migdia, la policia va rebre la trucada d’un veí de la plaça de Cirici i Pellicer informant que a un edifici que tenia una xarxa de protecció se li havia caigut un tros de la façana a terra. Els bombers i la policia hi van anar per valorar-ne els danys. Mentre els bombers retiraven els trossos de façana que havien caigut a terra, la policia va tallar el trànsit de vehicles a la cruïlla del carrer Balmes amb Marquès de Comillas. Els agents van parlar amb el president de la comunitat de l’edifici afectat i els va comunicar que estan pendents de realitzar les obres de rehabilitació, però que aquestes s’han endarrerit per un problema amb l’empresa. Veient el risc que caigués tota la façana, la policia va avisar l’empresa SECE per tal que s’hi instal·lessin sis tanques per abalisar la zona.

Switch to mobile version