Autor Esports
28 Novembre 2013 a 12:30

Victòria del CN Terrassa a la quarta jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis

A la Segona Categoria els dos conjunts locals van perdre

ClubNatacio Terrassa 650

El Club Natació Terrassa va vèncer el Roquetes a la quarta jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis de Club en la modalitat preolímpica.

El CN Terrassa va aconseguir superar el Roquetes amb un resultat final de 0-3. Les parelles formades per Tiburcio-Jiménez, Dalmases-Cantariño i Dalmases-Navarro van aconseguir la victòria per 2 sets a 0 cadascun.

A Segona Categoria els equips locals no van estar tan encertats. El conjunt A va perdre contra el Reus per un ajustat 1-2. La parella formada per Mendiola i Cumplido van adjudicar-se el seu partit per 2 sets a 0, però Amatller-Jiménez i Nieto-Vicente no van poder superar els rivals del Baix Camp, que van guanyar per 2 sets a 1. D’altra banda, el conjunt B va perdre per un clar 0-3 contra l’Igualada. Els egarencs Carlos-Oteros, Pazo-Aguilera i Cejas-Grau van perdre per 2 a 0.

Switch to mobile version