Autor Futbol
11 Novembre 2013 a 15:42

Victòria per 4 a 2 del Terrassa FC

Els egarencs van remuntar un 0 a 1

CF Terrassa 650

Terrassa FC  4 –  CD Masnou  2

Terrassa FC : Ortega, Dot, Pérez, Victorio, Montero, Alvarez (Segarra), Montoro, Umpierrez, Alejandro, Romo (Casasayas), Moreno Edile (Fernández)

CD Masnou: Fradera, Moya, Martinez De La Torre, Garcia, Ferreira, Olive, Fernandez, Coronado, Miguel Paez, Blasco

Gols: 0-1 min. 28 Coronado, 1-1 min.42 Umpierrez. 2-1 min. 56 Fernández,  3-1 min.72 Fernández, 4-1 min.88 Alejandro, 4-2 min.89 Blasco

Àrbitre: Héctor Robas, Kevin Jimenez i Jesus Martinez

Crònica

Victòria per 4 a 2 dels homes de Carrillo, que es retroben de nou amb la victòria. El partit va començar després del minut de silenci per la mort de la mare de Fanny Sallés, de la directiva del Terrassa.

Després d’un parell d’oportunitats per ambdós costats, el davanter visitant Geri posava el 0 a 1 al marcador en el minut 28 després d’una bona jugada de Blasco per la banda dreta. Els egarencs de seguida van anar a buscar el gol que els donés l’empat. Així, lLes tres següents ocasions de gol van ser pels egarencs i en la tercera, despés d’una correguda de Dot per la banda, aquest assistia a Hèctor perquè establís l’empat al marcador amb un fort xut ras.

En la segona part el Terrassa ha estat superior al seu rival i això s’ha reflectit en el marcador final. En el minut 53 sortia al camp Juancho, que va ser providencial en el segon gol terrassenc, ja que ha passada de Romo i només tres minuts després d’entrar ha marcat de voleia. El mateix jugador feia el 3 a 1 després d’un error entre la defensa i el porter visitant que aprofitava Gallar per cedir la pilota a Juancho i que aquest fes el tercer dels egarencs. L’últim el va fer Gallar després d’una assistència rasa de Montoro des de la banda. Ja en els minuts de descompte arribava el segon del Masnou de les botes de Blasco que deixava el definitiu 4 a 2.

El Terrassa es col·loca en cinquena posició amb 24 punts empatat amb el Rubí que és quart. La propera setmana visita el camp del Cornellà UD.

Switch to mobile version