Autor Societat
16 Desembre 2013 a 18:00

3 detinguts a Rubí i Barbèra per robatoris a vivendes

Imatge cedida pels Mosos d'Esquadra

Imatge cedida pels Mosos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 de desembre un home de 46 anys acusat de ser l’autor de robatoris amb força a l’interior de dos domicilis de Rubí.

La investigació es va iniciar el passat 30 d’octubre, quan el detingut, juntament amb dos acompanyants, van aconseguir accedir a l’interior de dos domicilis, que no van prosperar al ser sorpresos pels propietaris que van alertar la policia.

Els lladres vigilaven activament les rodalies de les vivendes abans d’accedir-hi amagats en un vehicle. Fruit de les investigacions dels Mossos es va aconseguir determinar les identitats dels membres d’aquesta banda, detenint.-ne un dels tres i ordenant l’arrest de les dues altres, que encara no s’han pogut localitzar.

El jutge va determinar llibertat amb càrrecs pel detingut, que és de nacionalitat peruana i veí de l’Hospitalet de Llobregat.

Dos detinguts a Barberà per pertinença a grup criminal

En una altra operació, s’han detingut a dos homes de 20 i 22 anys de nacionalitat croata i veïns de Barcelona com a possibles autors de dos robatoris amb força a l’interior de dues vivendes de Barberà del Vallès i per pertinença a grup criminal.

El passat 7 de desembre a la tarda, els agents dels Mossos d’Esquadra van detectar com un vehicle ocupat per quatre persones realitzava maniobres estranyes i canvis bruscos de carril. Els agents van intentar aturar el vehicles però aquest va fer cas omís fins a l’alçada d’una àrea de servei situada al terme municipal de Rubí, on finalment van aturar el vehicle.

Mentre es realitzava un escorcoll del vehicle, els lladres van iniciar una fugida corrents en diverses direccions. Els agents van poder atrapar dos dels quatre homes, en una acció on diversos agents van patir lesions.

A l’interior del cotxe es van localitzar gran quantitat de joies amagades a l’interior dels seients, així com eines, guants, gorres i tapaboques, motiu pel qual es va detenir als homes. Durant la investigació van detectar i demostrar que les joies pertanyien d’un robatori comès aquella tarda en un domicili de Barberà del Vallès. El total del valor de les joies s’apropa als 10.000€.

Fruit de la investigació es va detectar, a més, que els homes detinguts tenien entre cinc i sis identitats diferents, podent determinar-se ordres de detenció per robatoris a empreses de Barcelona, una d’elles amb temptativa de robatori a la càmera cuirassada d’una coneguda marca de joiers, i una ordre de detenció d’un jutjat de la comunitat valenciana per diferents robatoris.

El jutge va decretar el seu ingrés a presó i s’està realitzant una recerca de les dues persones que van escapar-se i que han estat identificades.

Switch to mobile version