Autor Societat
20 Desembre 2013 a 16:00

6 joves detinguts per intent de robatori

Roben dues bicicletes al centre

La Policia Municipal va detenir a 6 joves, tres d’ells menors d’edats com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

vehiclespolicia1_webAjuntament

Els fets van passar al carrer Santa Llúcia, a Ca n’Anglada, quan una particular va veure com un grup de 6 joves estaven intentant forçar el garatge del seu domicili i en cridar-los l’atenció, aquests van escapar corrents en direcció nord.

En comissionar-se la dotació de policia, la requeridora va informar que es tractava de 6 joves, tres dels quals portaven  bicicleta i un d’ells vestia un jersey de caputxa de color negre.  La unitat els va poder localitzar i en l’escorcoll se’ls va trobar unes cisalles, un pela-cables i un tornavís.

El pany d’entrada al garatge havia estat forçat, i la requeridora va identificar als sis joves com el grup que havia intentat entrar al seu garatge, pel que van ser detinguts per robatori en grau de temptativa. Una segona unitat de policia es va comissionar al lloc per recolzar el trasllat dels detinguts a les dependències de policia i una tercera pel trasllat de les tres bicicletes.

Robatori de bicicletes

D’altra banda, un particular va informar que del seu garatge havien sostret dues bicicletes, uns esquís i alguna peça de la moto. Els fets van passar al carrer Sant Valentí, quan un veí de la víctima el va alertar que dues persones havien entrat al seu garatge.

Segons sembla ser els autors del robatori eren dues persones, una d’elles de 1.75m  d’alçada i que vestia una jaqueta marró i una pantalons foscos. Aquesta va ser la descripció facilitada pel testimoni.

Les dues bicicletes sostretes eren de la marca Nakamura, una de color blanca i una altra de color negra.

Switch to mobile version