Autor Societat
31 Desembre 2013 a 16:30

Actuacions i espectacles del Festival Dames Màgiques

Acabarà aquest dissabte, 4 de gener

cartell dames magiques 2013

Fins aquest dissabte, 4 de gener, es durà a terme el 8è Festival de Dames Màgiques a la ciutat. Per primer any el Festival es farà amb una coproducció de l’Ajuntament de Terrassa i el Centre Cultural.

Es podrà participar als Tallers de Màgia per a nens i nenes que es faran al Recinte Firal en  motiu del Saló Juguem + fins el dia 4 de gener, últim dia del Festival. Es faran en horari de tarda, de 16h a 21h. Les entrades costaran 4 euros als nens de 2 a 14 anys i 2 euros als de més de 14 anys.

Aquest dijous, 2 de gener, es farà l’espectacle La Màgia de les Il·lusions a la Seu d’Ègara de 18h a 21h. Es farà un viatge en el temps per conèixer els racons d’aquest conjunt monumental tan emblemàtic de la ciutat. L’espectacle anirà a càrrec d’Addaura MàgicDansa i Marta Riba. L’entrada serà gratuïta i es farà per grups reduïts; l’últim grup entrarà a les 20:40h.

L’espectacle La Màgia de Joana Andreu del divendres, 3 de gener, també es farà en el marc del Saló Juguem +, al Recinte Firal. Començarà a les 19h i l’entrada costarà 4 euros pels nens i nenes de 2 a 14 anys, i 2 euros pels majors de 14 anys.

El dissabte, 4 de gener, acabarà el festival amb dues actuacions. La primera serà a les 12h a la Societat Coral Els Amics on s’hi faran tallers i un aperitiu màgic, amb la participació dels il·lusionistes Màgic Sergio, Brando i Silvana. Ensenyaran com realitzar trucs de màgia amb elements quotidians. Un cop acabat el taller es farà l’aperitiu amb l’actuació final del Màgic Sergio. L’entrada és gratuïta.

L’actuació final serà a la Gala Dama 2014 al Centre Cultural de Terrassa amb l’espectacle Boomer de la companyia Màgic Taps. Abans, però, es lliurarà el Premi Dama Màgica d’Honor 2014 a Esther Peraza de Màgic Trébol. Entregarà el guardó la maga terrassenca Lidia Paloma. Les entrades tindran un cost de 9 euros i seran gratuïtes pels socis del Club Super 3. Les entrades es poden comprar a les taquilles del Centre Cultural, trucant al telèfon 902 180 677 o per internet als webs www.vendaentrades.cat i www.fundacioct.cat.

Switch to mobile version