Autor Breus
31 Desembre 2013 a 15:45

Ahir es van produir tres accidents viaris

Un dels quals, amb dues motos involucrades

Ahir es van produir tres accidents viaris, el primer dels quals es van veure involucrades dues motos, al segon un turisme i un vianant, i al tercer dos cotxes.

El primer va passar abans de les 9h del matí a l’avinguda del Vallès. Com a conseqüència d’un xoca lateral entre les dues motos, tres persones en van resultar ferides i els van traslladar a la Mútua de Terrassa. La policia va regular el trànsit de l’avinguda.

El segon també va ser abans de les 9h del matí, quan es va produir un atropellament a l’avinguda Dos de Maig on un vehicle va colpejar un vianant, que estava conscient però amb danys a la mà. L’ambulància va traslladar-lo a la Mútua on se’l va atendre.

L’últim accident es va donar al carrer del Doctor Calsina vora les 23h. Cap dels ocupants dels dos turismes en van resultar ferits.

Switch to mobile version