Autor Societat
24 Desembre 2013 a 16:00

Atraca i agredeix dues persones a La Maurina

Se’l va detenir al carrer de Mira-Sol

vehiclespolicia1_webAjuntament

Ahir al vespre una persona va trucar la policia dient que l’havien atacat amb una navalla i li havien sostret 50 euros. La policia va acudir al lloc i la víctima els en va donar una descripció: persona prima, jove, cabell curt, amb un jersei gris i una bufanda beix. Va assenyalar que l’atacant havia marxat en direcció a la Maurina, així que una dotació va fer una batuda per la zona. Aquesta dotació va ser reclamada per diferents ciutadans informant que una persona, que coincidia amb la descripció, havia realitzat una estrebada a una dona, al qual havia caigut al terra i va ser atesa al CAP de Santa Maria Mazzarello. Finalment, un cotxe en patrulla va identificar l’autor dels fets, que havia llançat la  navalla, però quan la dotació policial va arribar, la va trobar. Va ser detingut al carrer de Mira-sol  i traslladat a la prefectura. La policia va acompanyar també a la central a la víctima de l’estrebada per fer-ne la denúncia.

Un dels conductors anava begut i l’altre no tenia el permís en vigor

Ahir al vespre es va produir un accident sense ferit al carrer de l’Aigua, al barri de Sant Pere Nord. Una de les persones implicades va trucar la policia perquè el conductor d’un vehicle volia marxar del lloc. Quan la policia va arribar, van fer les proves d’alcoholèmia al conductor que volia marxar, les quals van donar positives. Per això, se’l va traslladar a la prefectura i se li va imposar una denúncia administrativa, ja que no va ser el causant del xoc. Un dels altres conductors implicats, a l’hora de fer la identificació, la policia va veure que no tenia el permís en vigor a causa d’una suspensió del Jutjat Penal 2 de Terrassa. També se li va confeccionar una denúncia administrativa. Ambdós vehicles implicats van ser immobilitzats i posteriorment desmobilitzats quan es van presentar dues persones que se’n podien fer  càrrec.

Switch to mobile version