Autor Cinema, teatre i televisió
30 Desembre 2013 a 17:30

Bona companyia per entrar al 2014

CAMPANADES 2014

Com cada any per aquestes dates, les famílies es reuneixen per celebrar el Nadal, els reis, i per descomptat, l’arribada del nou any.

Per celebrar aquesta data tant significativa les famílies encenen el televisor i posen una cadena per poder menjar el raïm al ritme de les campanes, ja siguin les de la Puerta del Sol o des de les Fonts de Montjuïc.

Quim Masferrer i Ana Boadas estaran a les Fonts de Montjuïc retransmetent l’arribada del nou any. Ambdós presentadors són novells a l’hora de celebrar les campanades, però cares noves van acord amb ambient nou. Aquest any, l’Ajuntament de Barcelona vol projectar la seva imatge internacionalment per convertir-se en un referent pels turistes que desitgin celebrar l’entrada del nou any fora del seu país.

Anne Igartiburu i el jurat de “Masterchef”, Jordi Cruz i Pepe Rodríguez seran els encarregats de donar pas al nou any a TVE. Anne Igartiburu presentarà les campanades per novena vegada consecutiva. Per Jordi Cruz i Pepe Rodríguez serà el primer any.

Paula Vázquez i Anna Simon seran les encarregades d’estrenar el nou any a Antena 3. Ambdues dones ja han presentat altres vegades les campanades, Anna Simon l’any 2010 amb Florentino Fernández i Dani Martínez a Cuatro. Per Paula Vázquez serà el segon any consecutiu, després d’haver presentat les campanades al 2009 amb Rafa Méndez a Cuatro.

Neox per destacar davant la resta de cadenes celebra el “preraïm” amb Mario Vaquerizo i Alaska. Donaran un toc d’humor i originalitat, tal com són la parella, a l’arribada del nou any; però un dia abans.

Frank Blanco i Sandra Sabatés donaran pas al nou any des de La Sexta. Sandra Sabatés repeteix com a presentadora.

Luisma (Paco León), Chema (Pepe Viyuela), Soraya (Miren Ibarguren) i Barajas (Canco Rodríguez), tot l’elenc de la sèrie “Aída” seran els encarregats de retransmetre el final de l’any 2013 i l’inici del 2014 a Telecinco.

Cal destacar que tot el conjunt de Mediaset emetrà les mateixes campanades, les de Telecinco.

Així doncs, amb qui entrareu al nou any?

Cristina Nocete

 

Switch to mobile version