Autor Atletisme
20 Desembre 2013 a 18:00

Celebrades les finals comarcals d’atletisme

Consell Esportiu Vallès occidental 

Imatge cedida pel Consell Comarcal

Imatge cedida pel Consell Comarcal

Els passats dilluns i dimarts es van celebrar les finals comarcals d’atletisme realitzades pel Consell Esportiu Vallès Occidental Terrassa. Cal destacar la participació de l’equip de FUPAR, emmarcada dins del projecte d’inclusió en el que el Consell i la fundació treballen conjuntament fa més de tres cursos.

 Començant per la categoria de Benjamí Masculí, a la prova de 60m llisos el primer classificat va ser Jorge López, de Les Arenes, seguit de Manel Gil, del Sant Josep de Calassanç, i de Denis Amate, del Joan XXIII. En salt de llargada la victòria se la va endur Guillem Gasol, del Torredemer, seguit de Álex Esteman, del Liceo Egara, i de Ivan Rodríguez de Les Arenes. Pel que fa a la prova de pilota, el vencedor va ser Denis Paujuelo, del centre Pereviver; segon Martí Baeza, del França, i tercer Mohamed Said Lakhal, de Les Arenes. En la classificació per equips, va guanyar Les Arenes, seguit de Torredemer i França.

 A la categoria de Benjamí femení, als 60m llisos la guanyadora va ser Emma Serna, del França, seguida de Estel Petchamé, del Torredemer, i Joana Peñarroya, del Roc Blanc. En el salt de llargada, la vencedora va ser Anna Sánchez, del Pere Viver, segon Ingrid López del Roc Blanc i Tercera Daniela Borrego de l’escola Joan XXIII.  Pel que fa a la prova de pilota, va resultar vencedora Cinthya Martín, del França, seguida per Lucia Lorca, del Roc Blanc, i Erika Tarrés, del Pere Viver. La classificació final per equips va donar la victòria al centre Roc Blanc, seguit pel Pere Viver i el Torredemer.

 A la categoria d’Aleví Masculí, Marc Soler, del França, va guanyar la prova dels 60m llisos, seguit de Adrià González, del Ramón y Cajal, i de Ismael Besora i Taawati, de l’escola Bisbat d’Egara. A la prova de 600m llisos, el guanyador va resultar Álex Prado, del Torredemer, amb Ignasi Blasi del C.E. Gresol a la segona plaça i Víctor Martínez, del Pere Viver, a la tercera. Els guanyadors en la prova del pes van ser Sergio Castañeiras, del J. Vedruna, Arnau Fernández, del Pere Viver, i Arnau Graell del Montcau. Aye Diop, de El Vallès, va vèncer en la prova de pes, i Árlex David Rodríguez, del Pere Viver, i Henrike Christian Ramírez, del Delta, van ocupar la segona i tercera plaça respectivament. El resultat final per equips va ser primer Bisbat d’Egara, segon Pere Viver i tercer Gresol.

 A la categoria d’Aleví femení, Paula Maillo, de l’Escola Maria Auxiliadora, es va endur la victòria als 60m llisos, i Imma Martin, del Torredemer, i Laura Call, de l’Escola de Roda, van ocupar les següents places. Als 600m llisos, per la seva banda, va obtenir l’or Júlia Martínez, de l’Escola Bisbat d’Ègara, seguida per la plata de Vinyet Blasi, del CE Gresol i Berta Segalas de l’Escola La Roda, amb el bronze. Imma Basagañas i Puig, de l’Escola Bisbat d’Egara, va fer la marca més alta a la prova de salt de llargada, seguida per Iris Bencosme, del Pere Viver, i Aida Vera, de Les Arenes. A la prova del pes, Anna Medina, del Gresol, va aconseguir la victòria, i Erea Gil, de l’Escola Bisbat d’Ègara, i Lea Bevan, del Pere Viver, el segon i el tercer lloc.

 Pel que fa a l’Infantil masculí, Matheus de Amori, del Sagrat Cor, es va fer amb la victòria dels 80m llisos, seguit per Jonathan Morales, del J. Vedruna i per Javier Moyano, de l’Institut Montperdut. Als 1.000m llisos, el vencedor va resultar Aaron Garcia, també del Sagrat Cor, i Santiago Novillo, del Can Jofresa, i Joan Turull, del Gresol, van ocupar les següents posicions. La marca més alta al salt de llargada va ser la de Brian Felipe, del Can Jofresa, i Cristian Rares, del Montperdut, i Jan Isern, del Gresol, van ser segon i tercer respectivament. A la prova de pes, Guillermo Velasco, del Egara, va aconseguir vèncer, seguit per Joan Pidelaserra, del Montcau la Mola, i Aaron Sánchez, del Montperdut. La classificació per equips queda de la següent manera: Montperdut, Sagrat Cor i Gresol.

 A l’infantil femení, Belén Heredia va guanyar als 80m llisos, seguida per Alba Salmerón, del Sagrat Cor, i Anna Sola del Blanxart. Miranda Garrido, del Gresol, va obtenir la victòria, i Anna Bové, del Can Jofresa, i Sheila Criado, del Egara, van aconseguir les següents posicions. Al salt de llargada, Ainoa Guil, del Can Jofresa, va endur-se la victòria, seguida per Elia Martínez del Gresol i Carla Quirós del Montcau la Mola. A la prova de pes, Alba Ortiz, del Montperdut, va fer la millor marca, i Anna Galí, del Montcau la Mola, i Lorena Carrera, del J. Vedruna van aconseguir la segona i tercera plaça. La classificació per equips dóna com a vencedor al Can Jofresa, seguit del Montcau la Mola i del Gresol

 A la categoria de Cadet masculí, Álvaro Castro, del Sagrat Cor, es va endur la victòria als 100m llisos, seguit per Imad El Khabat, del Montperdut, i per Francisco Javier Córdoba, del Can Jofresa. Als 1000m llisos, per la seva banda, va guanyar Rubén González, del Montperdut, i Youseff Hanndi, del Nicolau Copèrnic, i Erik Peña, del Sagrat Cor, es van endur la segona i tercera plaça respectivament. En el salt de llargada, la marca més alta va ser la de Álex Lao, del Montperdut, seguit per les de Omar Dali, del Can Jofresa, i Manuel Molina, del Nicolau Copèrnic. A la prova del pes, repeteix primer lloc el Montperdut de la mà de Manolo Leiva, seguit per Ferran Ruiz-Bazan del Can Jofresa i per Francisco Júnior del Santa Eulàlia. Els resultats finals otorguen la victòria per grups a Montperdut, seguit per Can Jofresa i Sagrat Cor.

 Al cadet femení, Ainoa López, del Can Jofresa, va aconseguir vèncer als 100m llisos, i Judith Criado, del Sagrat Cor, i Soukaina El Hayani, del Nicolau Copèrnic, van aconseguir el segon i tercer lloc respectivament. Als 1000m llisos, Karen Daniela, del Sagrat Cor, va fer la marca més alta, Neus Rodríguez, del J. Vedruna, la segona, i Soukaina Azizi, del Nicolau Copèrnic, la tercera. El salt de llargada més alt el va fer Ivette Pérez, del Nicolau Copèrnic, seguida per Adalbelis Bonilla, del Sagrat Cor, i Cristina Gómez, del Montperdut. A la prova de pes, Marta Rodríguez, del Sagrat Cor, va resultar vencedora, seguida per Sonia López, del J. Vedruna, i Aroa Viana, del Montperdut. La victòria per grups va ser per a Sagrat Cor, amb Nicolau Copèrnic a la segona posició i el J. Vedruna a la tercera.

 Per últim els resultats de les categories de juvenil-sènior. A l’apartat masculí dels 100 m llisos, Àlex Vancells, del Montperdut, es va endur la victòria, seguit per Cherif Leye, del Blanxart, i Enric Vega, del Sagrat Cor. Als 1000m llisos, va guanyar Mohamed Azizi, del Nicolau Copèrnic, i Oussama Kaari, del Santa Eulàlia, i Óscar Ochoa, del Montperdut, es van endur la segona i tercera posició respectivament. Al salt de llargada, Mohamed Rais va aconseguir l’or, repetint l’èxit del Nicolau Copèrnic, i Joan Pallas, del Sagrat Cor, i Àlex Moreno, del Blanxart, van obtenir la plata i el bronze. Al pes, Samuel Rodríguez, del Montperdut, va aconseguir la millor marca, Abdelazar Ajouany, del Nicolau Copèrnic, la segona, i Oriol Arnau, del Blanxart, la tercera. El recompte final dóna la victòria per equips al Montperdut, i la segona i tercera posició al Blanxart i al Sagrat Cor.

 Per últim, en la categoria juvenil-sènior femenina, als 100m llisos, Cristina Armengol, del Sagrat Cor, va endur-se l’or, seguit per Miriam Rueda, del Montperdut, i Marisol Victoria Gareca, del Santa Eulàlia. Als 1000m llisos, Laia Torres, del Montperdut,  va obtenir la millor marca, seguida per Inés Ruiz, del Sagrat Cor, i Marina Burgaya del Santa Eulàlia. L’or a la prova del salt de llargada va ser per a Ariadna Cornella, del Sagrat Cor, seguida per la plata de Oumaima Bedduh, del Montperdut, i el bronze de Nicol Lucero, del Blanxart.  Pel que fa a la prova de pes, Alba Herrero, del Blanxart, va aconseguir la victòria, Casandra Jurado, del Sagrat Cor, la segona plaça, i Carolina Montiel, del Montperdut, la tercera. El resultat final dóna la victòria per equips al Sagrat Cor, al Montperdut la segona posició, i al Santa Eulàlia la tercera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Switch to mobile version