Autor Bàsquet
31 Desembre 2013 a 13:00

Cel-lebrat amb gran èxit el torneig 3×3 de bàsquet al pavelló de Matadepera

Van participar-hi més de 300 esportistes

Imatge cedida per l'Ajuntament de Matadepera

Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

El Club de Bàsquet Matadepera va organitzar el cap de setmana anterior a les festes, la segona edició del Torneig 3×3 de bàsquet al pavelló de Matadepera. Van participar-hi 67 equips formats per més de 300 esportistes de l’àrea metropolitana de Barcelona. Alguns dels conjunts van ser el Sant Nicolau, Sferic, CN Terrassa, Sant Pere, Regina Carmeli, CB Cornellà, CN Sabadell, Escola del Carme i JET.

D’altra banda, un dels patges dels Reis d’Orient va baixar de la Mola per visitar els jugadors pre-minis del club i parlar sobre l’actual temporada. El patge els va transmetre els valors de l’esport i els va animar a esforçar-se i respectar els rivals.

Switch to mobile version