Autor Cinema, teatre i televisió
5 Desembre 2013 a 17:30

Cine al Catalunya

Del 5 al 12 de desembre

 le weekend

LE WEEK-END

COMÈDIA DRAMÀTICA. Dirigida per: Roger Michell. Repartiment: Jim Broadbent, Lindsay Duncan, Jeff Goldblum, Olly Alexander i Judith Davis.

Una parella britànica viatgen a París, ciutat on van celebrar la lluna de mel, per revifar el seu matrimoni. Allà, toparan amb un vell amic que els ensenyarà una nova visió de la vida i les possibilitats que té el matrimoni.

CINEMA CATALUNYA: dies 5, 6, 8, i 11 a les 16h, 20:45h i 22:35h. Dia 7 a les 16h i a les 22h. Dia 12 a les 16h i a les 18h.

UNA FAMÍLIA DE TOKIO

DRAMA FAMILIAR. Dirigida per: Yôji Yamada. Repartiment: Yû Aoi, Satoshi Tsumabuki i Kazuko Yoshiyuki.

Una parella d’ancians que viuen en una petita illa viatgen a la gran Tòquio per visitar els seus fills. Un dirigeix un hospital, la filla dirigeix una saló de bellesa i el petit dissenya decorats. Els tres volen estar pendents dels seus pares, però la feina els retindrà massa temps.

CINEMA CATALUNYA: dies 5, 6, 8 i 11 a les 17:55h. Dies 7 i 12 a les 16:30h.

DE TAL PADRE TAL HIJO

DRAMA. Dirigida per: Hirokazu Kore-eda. Repartiment: Masaharu Fukuyama, Yôko Maki, Jun Kunimura, Machiko Ono i Lily Franky.

En Ryota té tot el que vol, però a mesura de treballar de sol a sol. Un dia rep una trucada de l’hospital anunciant que el seu fill Keita en realitat no és el seu fill; a l’hospital van cometre un error. És per això que en Ryota haurà de prendre la decisió més difícil de la seva vida: escollir entre l’innat i l’adquirit. Premi del Jurat al Festival de Cannes.

CLUB CATALUNYA: dies 5, 6 i 8: a les 17h, 19:30h i 22h. Dies 7 i 12 a les 19:30h i 22h. Dia 11 a les 17h i a les 19:30h.

CAMÍ A OLÍMPIA

DOCUMENTAL. Dirigit per: Niko von Glasow.

El director de cinema discapacitat von Glasow pretén fer una reflexió entorn a les impossibilitats de disputar els jocs paralímpics. Sosté que la vida quotidiana d’una persona amb discapacitat ja és prou difícil com per participar en una fita esportiva. És per això que entrevista quatre esportistes i un equip de voleibol paralímpics per conèixer què és la superació i parlar de l’esport, la vida i les pors.

EL DOCUMENTAL DEL MES: Dimecres, 11 de desembre, a les 22h.

LA TRAVIATA

ÒPERA. Director musical: Daniele Gatti. Director d’Escena: Dmitri Tcherniakov. Repartiment: Diana Damrau, Piotr Beczala i Zaljko Lucic.

Retransmissió en directe des del Teatro allà Scala de Milà. Coincidint amb el bicentenari de Verdi, s’explica la història de la Violetta, una cortesa de París que s’enamora d’Alfredo. Però la germana d’Alfredo no podrà viure amb ell si es casa, així que la Violetta marxa. Acaba posant-se malalta de tuberculosi i Alfredo l’anirà a veure en els seus últims moments de vida.

TEMPORADA D’ÒPERA I BALLET: Dissabte, 7 de desembre, a les 18h.

EL TRENCANOUS

ÒPERA. Director: Tom Seligman. Coreografia: Peter Wright.

Rtransmissió en directe des de la Royal Opera House de Londres. És el clàssic nadalenc més conegut; un conte fantàstic de ballet per a tots els públics. La música és de Txaikovsi.

Switch to mobile version