Autor Cultura
20 Desembre 2013 a 13:00

Concurs Musical NADALES del Vapor Gran

 21 i 22 de Desembre, de 17 a 21 hores

Vapor Gran

Foto: Angels

Avui va tenir lloc la presentació del  Concurs Musical Nadales del  Vapor Gran, que es durà a terme els propers dies 21 i 22 de Desembre, de 17 a 21 hores. Es tracta d’un concurs obert a totes aquelles persones d’entre 7 i 20 anys que hi vulguin participar, ja sigui en solitari o en grup. La participació pot ser versionant nadales tradicionals, composicions originals que tinguin el Nadal com a protagonista o bé realitzant versions instrumentals.

Totes les actuacions seran gravades i penjades al canal Youtube. El jurat, format per prestigiosos personatges del món de la música, valoraran les diferents actuacions i escolliran el guanyador, que obtindrà com a premi un videoclip.

L’ Associació Amics del Vapor Gran pretén dinamitzar aquesta zona a través tant de la cultura com de l’oci i el comerç, i aconseguir que sigui el esponjament del centre de la ciutat, és a dir, donar a conèixer a tota la ciutat aquesta magnífic enclavament tot promovent diverses activitats.

Totes aquestes activitats compten amb el suport i la col·laboració de tots els integrants de l’Associació així com de l’Ajuntament de Terrassa

L’acte va comptar amb la participació de Toni García, President de l’Associació Amics del Vapor Gran; Ramón Rius, director del CEm; i Marc Riera, de la productora Ben Mirat.

nadalespetitformat

Switch to mobile version