Autor Futbol
23 Desembre 2013 a 16:00

Derrota del Terrassa com a visitant davant l’Europa

Els egarencs acaben l’any amb 31 punts

Imatge del web de l'Europa // Foto: Angel garreta

Imatge del web de l’Europa // Foto: Angel garreta

Europa CE 2 – Terrassa FC 0

 

Europa CE: Rafael Leva, Guillem Ramon, Victor Manuel Duran, Alejandro Cano, Albert Alegre (Javier León, min. 79), Javier Lara, Ramon Rovira (Diego Fernández, min. 58), Daniel Valderas (Marc Esteban, min. 69), Cebrià Queralt, Carlos Guzmán, Roberto Camacho.

Terrassa FC: José Ortega, Pere Segarra (David Romo, min. 79), Sergi Pérez, Mario Victorio, Javier González, Iván Álvarez (Juan Fernández, min. 46), Jaime Fuentes (Marc, min. 58), David Batanero, Alejandro, Héctor Umpiérrez, Carles Montoro

 

Àrbitres: David Congost, Miguel Enríquez i Salvador Tomás. Grogues a Víctor Duran, Alegre i Cebri (Europa) i a Segarra i Sergi Pérez (Terrassa).

Marcador

1a part

1-0 min. 28, Queralt; 2-0 min. 40 Cano.

 

Crònica

 Derrota del Terrassa FC a domicili davant l’Europa, en un partit on l’equip local ha estat superior en joc i ocasions.

 Als 35 segons de partit va arribar la primera ocasió pels locals, amb un xut que va fregar la creueta de la porteria del Terrassa. L’Europa va sortir ordenat i amb intencions d’atacar al contrari. Passat el quart d’hora els barcelonins van tenir una nova ocasió, amb una jugada personal de Cebri. El gol de l’Europa va arribar d’un refús del porter egarenc José Ortega, que va aprofitar el jugador local Queralt en segona instància. Amb el gol, el conjunt del Barri de Gràcia va seguir creant ocasions, i al minut 40 arribaria el segon, després d’una jugada personal de Camacho que va acabar amb un remat de Cano.

 A la segona part, el Terrassa no va poder reaccionar amb gols. L’equip egarenc tenia a vegades la possessió de la pilota, però això no es traduïa en ocasions clares. Ortega va salvar un nou gol al minut 74, evitant un mal major. A dos minuts del final, van arribar dues clares ocasions a favor del Terrassa, la primera amb un xut de falta directa i la segona amb el refús de després, però el porter local va aconseguir parar les dues.

 El Terrassa, d’aquesta manera, afronta les vacances de Nadal amb 31 punts, ocupant la sisena plaça, molt a prop encara de la zona de play-off.

Switch to mobile version