Autor Natació
20 Desembre 2013 a 12:00

El CN Terrassa celebra el tradicional Trofeu Sant Julià de natació

S’inauguraran els nous podis de la piscina de 50 metres

AlberPuigNatacio (2)

El proper dimarts 24 de desembre, a partir de les 9:30h del matí, tindrà lloc el tradicional Trofeu Sant Julià, el campionat social organitzat pel Club Natació Terrassa i que enguany arriba a la 69a edició.

 La competició servirà per inaugurar els nous podis de sortida de la piscina de 50 metres, procedents de la piscina del Campionat del Món de Barcelona de l’estiu passat. El trofeu comptarà amb nous participants respecte edicions anteriors, ja que a més de tots els nedadors que integren la secció, des de la categoria prebenjamí fins a l’absoluta, hi participaran nedadors màsters, de pares de nedadors i de directius del club. S’espera que es superin els 210 inscrits.

 En quant al programa de proves, està integrat pels 50 metres en cadascun dels quatre estils i per un circuit d’habilitats dins de l’aigua per als més petits. El vencedor de cada prova en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil serà reconegut com el príncep o la princesa de la velocitat. De la mateixa manera, el guanyador de la final de 50 metres de cada estil rebrà el títol honorífic de rei o reina de la velocitat. A les 11h tindrà lloc la sèrie “vip”, que reunirà als membres de la junta directiva, el director general i el paralímpic a Barcelona’92 Pau Marc Muñoz. La jornada conclourà amb el sorteig de material esportiu i un pernil.

Switch to mobile version