Autor Waterpolo
17 Desembre 2013 a 17:00

EL CN Terrassa empata a Mataró i manté el segon lloc

El Natació va estar a punt d’endur-se els tres punts

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

CN Mataró Quadis 5 – 5 CN Terrassa

CN Mataró Quadis: Diakonow, Salvà, Sánchez (2), Corbalán, Piralkov (1), Mínguez, Barbena, Bach, Fernández, Estrany (2), Schnizler, Merino, Pannon.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Mora (1), Alarcón, Ó. Aguilar (2), Blánquez, Carrillo, Alcaide, Pérez, Gallego (2), Galeev, González, Prieto.

Marcador:

1º Part

1-0, 2-0, 2-1

2º Part

2-2, 2-3, 3-3

3º Part

3-4

4º Part

3-5, 4-5, 5-5

Àrbitres: Iñesta i Cabello.

Crònica

El CN Terrassa va empatar 5-5 a la piscina del CN Mataró Quadis en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. L’empat aconseguit manté als egarencs al segon lloc de la classificació amb 19 punts.

Els de Mataró van arrencar amb força i van obtenir 2 gols a favor en escassament tres minuts de partit. Svilen Piralkov va anotar el primer, i poc després Pere Estrany va fer el 2-0. La reacció del Natació va venir abans del final del primer període, amb un gol d’Óscar Aguilar que va culminar una acció en superioritat numèrica.

El Terrassa va millorar substancialment en el segon quart. L’equip dirigit per Dani Nart va encadenar un parcial de 0-2 i va capgirar el marcador. Sergi Mora va ser qui va signar l’empat a 2. El Natació va posar-se davant gràcies a l’encert d’Iván Gallego, que va batre al porter Diakonow en una situació de superioritat numèrica. A dos minuts del descans, Estrany va establir l’empat a 3.

Diakonow i Iñaki Aguilar, els porters dels dos equips, van estar excel·lents durant tot el partit, i a la represa fins i tot van millorar el seu encert; per això només es va marcar un gol durant tot el tercer quart. Va ser una diana extraordinària d’Óscar Aguilar, que va palmejar d’esquena des dels dos metres una assistència des de l’arc després d’una transició ràpida. Amb aquest gol, el Natació tenia el marcador a favor per la mínima: 3-4.

A l’últim quart, 6 minuts abans de la conclusió, el jugador egarenc Iván Gallego, en home de més, va anotar un esperançador 3-5. Però tot seguit Fran Sánchez va retallar distàncies en una altra situació de superioritat. El Natació va tenir una gran oportunitat per tornar a ampliar la diferència, però Mora va estavellar al pal un penal comès per Pau Bach. Aquesta errada va embogir el partit i, després de grans intervencions dels porters dels dos equips, Sánchez va tornar a marcar per posar el definitiu empat 5-5 en el marcador, a falta de tres minuts per arribar al final.

A la pròxima jornada, el CN Terrassa rebrà la vista del CE Mediterrani, en el partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. Es disputarà el proper dissabte, 21 de desembre, a les 18h.

Switch to mobile version