Autor Waterpolo
17 Desembre 2013 a 12:00

El CN Terrassa perd contra les campiones continentals del CN Sabadell Astralpool

Són sisenes amb onze punts

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

CN Sabadell Astralpool 18 – 3 CN Terrassa

CN Sabadell Astralpool: Ester, Ortiz (1), Espar (4), Mora (2), Szucs (2), Cordobés (1), Garcia (2), Abellán (1), Domènech, Forca (5), Terrado.

CN Terrassa: Copado, A. Roldán, Gutés, Cuesta, Cifuentes (1), Rubio, Pirat (1), Palomares, Casasayas, Sánchez, R. Roldán (1), Almirall.

Àrbitres: Brugarolas i Ortega.

Marcador

1º Part

1-0, 2-0, 3-0, 3-1, 4-1, 5-1

2º Part

6-1, 7-1, 8-1, 9-1

3º Part

10-1

4º Part

11-1, 11-2, 12-2, 13-2, 14-2, 14-3, 15-3, 16-3, 17-3, 18-3

Crònica

El CN Terrassa no va poder puntuar a la piscina del CN Sabadell Astralpool en el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Les de Xavi Pérez van encaixar aquesta derrota davant les actuals  campiones d’Europa i base de la selecció estatal campiona del món. Les egarenques se situen a la sisena posició de la classificació amb onze punts.

El Sabadell va arrencar amb molta força al marcar un parcial de 3-0 en els tres primers minuts de joc, a càrrec d’Anni Espar amb dues dianes i una de Mati Ortiz. El CN Terrassa va reduir distàncies momentàniament amb l’encert de Raquel Roldán, però el primer quart va acabar favorable a les locals, que van marcar dues dianes més Maica Garcia i Judith Forca. El quart acabava així amb el resultat de 5-1.

En el segon temps el matx va queda sentenciat per les campiones continentals. Van encadenar un parcial de 4-0 que va encetar Forca en anotar el segon gol de penal. Al cap de poc, l’electrònic pujaria al 7-1 amb l’encert d’Espar, seguida del penal transformat per Gabriella Szucs i Maica Garcia. D’aquesta manera, s’arribava al descans amb un clar avantatge de les de Sabadell i el CN Terrassa sense haver-se mogut: 9-1.

A la represa, les de Nani Guiu van saber reaccionar millor i van aturar l’atac rival, que només van poder marcar un únic gol a mans de Szucs.

En l’últim quart les egarenques no van poder seguir contenint el Sabadell amb un espectacular parcial de 8-2. Les dianes egarenques les van establir María Cifuentes i Eugènie Pirat que van deixar testimoni en el marcador final de 18-3.

A la vuitena jornada de la Lliga Divisió d’Honor femenina el CN Terrassa rebrà la visita del CN Madrid Moscardó. El matx es disputarà el proper dissabte, 21 de desembre, a les 16h.

Switch to mobile version