Autor Societat
30 Desembre 2013 a 16:00

El metro funcionarà durant tota la nit de Cap d’Any

Circularà des del matí de dimarts fins la mitjanit de dimecres

Imatge del web de TMB

Imatge del web de TMB

El servei de metro de Barcelona estarà actiu durant tota la nit de Cap d’Any de manera ininterrompuda, tal com ha comunicat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). En total, es donarà servei durant 43 hores sense cap aturada, des del dimarts 31 de desembre a les 05h del matí, fins el dimecres 1 de gener a les 00h quan acaba normalment la circulació, en vuit línies de metro amb 139 estacions.

D’aquesta manera, es pretén facilitar els desplaçaments ràpids i segurs entre l’àrea metropolitana i Barcelona, durant aquesta nit tan festiva. Aquesta iniciativa forma part del dispositiu de Nadal de TMB.

Un dels espectacles en el qual es preveu que hi hagi més afluència és el de les campanades a la font màgica de Montjuïc i l’avinguda Maria Cristina, amb l’actuació de la companyia Fura dels Baus. Serà un espectacle de música i focs artificials promogut per Turisme de Barcelona.

TMB recomana utilitzar el metro per arribar a l’avinguda Maria Cristina, ja que els autobusos poden veure alterats els recorreguts habituals. L’estació més propera és la d’Espanya (L1 i L3), a més de la d’Hostafrancs (L1), Tarragona (L3), Rocafort (L1) i Poble Sec (L3). Per tal de coordinar el flux de gent es farà un desplegament especial de personal des de l’inici fins al final de la festa. També hi haurà indicacions a través de megafonia i la senyalització.

Des del divendres passat les línies d’autobús 13, 23 i 150 circulen fora del recorregut habitual, pel carrer Mèxic. Les afectacions i desviaments es faran en funció de l’afluència de públic i dels talls que es puguin dur a terme a plaça Espanya el mateix dia 31 de desembre.

Switch to mobile version