Autor Waterpolo
20 Desembre 2013 a 16:30

El Natació Terrassa juga a casa davant d’un perillós Mediterrani

Xavi Pérez dirigirà l’equip per les sancions de Dani Nart i Dídac Cobacho

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

 

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa s’enfrontarà dissabte a casa contra el CE Mediterrani, a les 18h, en el partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor, l’últim d’aquest any. L’equip egarenc, que es troba a la segona posició amb 19 punts, s’enfrontarà a l’equip del barri de Sants que, en aquest moment, és setè amb 12 punts.

El tècnic local, Dani Nart, ha explicat que el Mediterrani és “un contrincant especialment complicat per a nosaltres per  les característiques del seu joc. Treuen molt rendiment en les accions d’u contra u, que sempre són difícils de controlar defensivament“. L’entrenador treu importància als dos triomfs precedents d’aquest partit als quarts de final de la copa Catalunya, on els egarencs van guanyar clarament 6-13 i 17-9. Nart recorda que el Natació va ser eliminat pel mateix equip en el play-off de la temporada passada, tot i que els terrassencs estan millor que aleshores. “Malgrat que la ratxa de triomfs es va interrompre a Mataró, crec que l’evolució del grup segueix sent positiva“.

Dani Nart, no obstant, no podrà dirigir al seu equip perquè està sancionat per acumulació de targetes, ni tampoc Dídac Corbacho per haver estat expulsat contra el Marató. D’aquesta manera, les circumstàncies faran que Xavi Pérez debuti com a tècnic del sènior masculí, amb Manel Llobregat com a segon. Nart opina que ” és una situació estranya. Lògicament, no és el millor escenari, però intentarem que no afecti l’equip. Els jugadors saben el que han de fer i amb el Xavi treballem sovint plegats”.

Per la seva banda, el Mediterrani estrena tècnic aquesta temporada. Marc Comas, provinent de la pedrera del conjunt del barri de Sants, ha substituït el romanès Dorin Costras. Sobre els barcelonins, Nart opina que “mantenen el potencial” de la temporada anterior i que són “un equip molt complet que pot sorprendre a qualsevol“, en especial els jugadors Germán Yáñez i Pol Hodaly des de l’arc, així com Ricard Aguiran a la posició de boia.

Switch to mobile version