Autor Bàsquet
19 Desembre 2013 a 13:30

El Natació Terrassa organitza el XIV Torneig de Reis de Bàsquet de Base

Aplegarà prop de 450 jugadors d’entre 10 i 15 anys

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

El Club Natació Terrassa organitzarà, els dies 28 i 29 de desembre, el XIV Torneig de Reis de Bàsquet de Base, competició en la que participaran prop de 450 jugadors d’entre 10 i 15 anys provinents de 42 equips de 12 clubs diferents. A part del Natació, prendran part en la competició el Catalana Occident Manresa, el Nou Bàsquet Olesa, el CN Sabadell, el CB Sant Quirze, el Creu Alta Sabadell, la UE Barberà, el CB Matadepera, la UE Sant Cugat i tres clubs egarencs més, la JET, el CB Sant Pere i l’Sferic. Tots els partits, un total de 42, se celebraran al Pavelló del Pla del Bon Aire.

La competició s’estructura en catorze categories (Cadet A Masculí, Cadet B Masculí, Cadet 1 Masculí, Cadet 2 Masculí, Cadet A Femení, Cadet B Femení Infantil A Masculí, Infantil B Masculí, Preinfantil A i B Masculí, Preinfantil C Masculí, Preinfantil Femení, Mini A Masculí, Mini B Masculí i Mini Femení), que es disputaran amb format de triangular.

Ambdues jornades tindran una duració de més de deu hores, ja que s’iniciaran a les 9h i conclouran a les 19:35h.

Dos partits dels equips sèniors

Per complementar la competició, es celebraran dos encontres més a càrrec dels dos equips absoluts del CN Terrassa. El sènior femení, el Natació Instituts Odontològics, jugarà el dissabte 28 a les 19:45h contra el CB Canet, mentre que el sènior masculí A s’enfrontarà el diumenge 29 a la UE Sant Cugat, a la mateixa hora.

Presentació de la secció el diumenge 22

El XIV Torneig de Reis de Bàsquet de Base comptarà amb un preàmbul aquest cap de setmana: una trobada d’escoles que disputaran diversos partits amistosos, amb l’objectiu d’incloure tots els equips de la secció. Les escoles, els dos júniors masculins, els dos júniors femenins i el sènior masculí jugaran els seus partits el dissabte 21 i el diumenge 22 de desembre. El punt culminant d’aquest primer cap de setmana serà la presentació de la secció, que tindrà lloc el diumenge a partir de les 17:30h.

Switch to mobile version